Lider'le Çöz birleşmeyi gerçekleştirdi

S.S. 170 Nolu Lider Öğrenci ve Personel Taşıyıcıları Kooperatifi ile S.S. 90 Nolu Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatifi  iki ay önce birleşme konusunda  yaptıkları toplantının ardından iki

Çerkezköy 27.03.2018 20:36:00 0
 Lider

LİDER ÖĞRENCİ VE PERSONEL TAŞIYICILARI KOOPERATİFİ ALTINDA BİRLEŞME SAĞLANDI

 

Birleşmenin her açıdan kendilerine güç kattığını belirten S.S. 170 Nolu Lider Öğrenci Servisleri ve Personel Taşıyıcıları Kooperatif Başkanı Köksal Kadakoğlu, “ S.S. 90 Nolu Çerkezköy Öğrenci Servisleri ve Zirve Öğrenci Servislerinden de oluşumumuzda yer alan arkadaşlarla birlikte S.S. 170 Nolu Lider Öğrenci Servisleri ve Personel Taşıyıcıları Kooperatifi çatısı altında birleşmemizi sağladık ve bu birleşme ile 95 araçlık güçlü bir kooperatif olduk. İki aydır birleşme konusunda devamlı görüşmelerin olumlu sonuç vermiş olması bizleri mutlu etti. Bu birleşme ayı zamanda bölgemizde de örnek teşkil edecek bir oluşum oldu. Bu birleşme ile toplamda 95 araçlık dev bir ekip olarak Çerkezköy-Çorlu-Saray ve Kapaklı’daki okullarımıza ayrıca servis hizmeti verdiğimiz gibi Başakşehir Koleji- Uğur Okulları- Modern Fen Bilimleri Ortaokullarımıza verdiğimiz hizmet kalitemizi daha da arttırarak devam edeceğiz. Günümüz teknolojisine uygun şekilde oluşturduğumuz araçlarımızla hizmetimizi en iyi şekilde devam edecek. S.S.170 Nolu Çerkezköy Lider Öğrenci Servisleri ve Personel Taşıyıcıları Kooperatifi olarak Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerimize de şubelerimizi oluşturup, bu mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımızın da daha yakınında olacağız. Çerkezköy’deki bütün STK’lar, özel kurumlarla da ilişkilerimizi her zaman sıcak tutacağız. Ülkemizin 81 ilinden ilçemize gelerek yerleşen vatandaşlarımıza hizmet etmeye Çerkezköy’ün önde gelen firmalarından olmayı kendimize görev edinmiş bulunmaktayız.”

 

HİZMET SLOGANIMIZ ‘DOSTLUĞA DÖNÜŞEN GÜVEN’

 

Köksal Kadakoğlu hizmet sloganlarının ‘Dostluğa Dönüşen Güven’ olduğunu da belirterek, “Kooperatifimiz çatısı altında birleşmede gerek yönetim gerek üyeleriyle tek vücut olarak bizler gibi hareket eden Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Fatih Kuş’a kooperatif yönetimine ve üyelerine, Zirve Öğrenci Servisleri kooperatif başkanlığından istifa ederek oluşumumuza katılan Eses Tur’un sahibi Ömer Taykesen’e birleşmede göstermiş oldukları  onurlu ve kararlı dik duruşları ve davranışları nedeniyle şahsım, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz bu resmi birleşme ile birlikte bundan böyle Lider Öğrenci Servisleri Ve Personel Taşıyıcıları Kooperatifi olarak hizmet Sloganımız ‘Dostluğa Dönüşen Güven’ ‘dir. Bu sloganımız ile hizmet kalitemizi çok daha yükselteceğimize söz veriyoruz.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10