Seval Erkan'dan Pehlivan'a ziyaret

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan,   İYİ Parti Tekirdağ il Başkanı Seval Erkan'ı makamında ağırladı.

Tekirdağ 28.03.2018 19:12:00 0
Seval Erkan

İLÇELERDE  VE İLDE KONGRELERİ TAMAMLADIK

 

İlçelerde  ve ilde kongrelerini tamamladıklarını belirten İyi Parti il Başkanı Seval Erkan; Şimdi kısmetse 1 Nisanda Genel Kongremizi gerçekleştireceğiz. Artık siyasete yeni bir ses, yeni bir nefes olacağız. Kargaşa ve kaos istemiyoruz. Kamplaşma ve yozlaşmaya karşıyız. Farklı düşünenler  olabilir. Ama bu farklılıklar ayrılık unsuru değil, zenginliğimiz olmalıdır. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Sizlere de başarılar dileriz’’ dedi.

 

‘’YA BENDENSİN YA HAİNSİN GİBİ BİR YAKLAŞIMLA TOPLUMU KAMPLAŞMAYA İTİYORLAR’’

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan da;’’Ya bendensin ya hainsin gibi bir yaklaşımla toplumu kamplaşmaya itiyorlar. Bu oyuna gelmemek lazım. Koalisyonlar olmasın  diye kanunlar çıkaranlar, daha seçim olmadan koalisyon arayışlarını ittifak adı altında yasalaştırdılar. Baktılar o da kurtarmıyor şaibeli bir seçim kanunu yaptılar. Kabul edilen kanun ile seçimler daha şimdiden şaibeli hale getirilmiş, milli iradeye gölge düşürülmüştür.  Bilindiği gibi seçim kanunlarındaki son değişiklik ile sandıklar taşınabilecek ve birleştirilebilecek. Seçmen listeleri karma şekilde düzenlenebilecek. Seyyar sandıklar kurulabilecek. Bir ihbar ile sandık kurulu çevresine güvenlik güçleri ile müdahale edilebilecek. Mühürsüz oylar geçerli kabul edilecek. Bu düzenlemelerin tamamı, seçim güvenliğini sağlamak bir yana seçim güvenliğini ortadan kaldırmakta ve hileye kapı aralamaktadır. Demokrasilerin en önemli unsuru seçimdir. Bu düzenlemeler ile seçimler daha şimdiden şaibeli hale getirilmiş, milli iradeye gölge düşürülmüştür.

 

‘’KESER DÖNER, SAP DÖNER; GÜN GELİR HESAP DÖNER’’

 

Bugün “Güç bende, yeterli çoğunluğum var, istediğimi yaparım” mantığı ile hareket edenlerin, yarın kendi kazdıkları kuyuya düşeceklerini dile getiren Pehlivan;  ‘’Keser döner, sap döner; gün gelir hesap döner. Bugün; adalete göre değil, menfaate göre hazırlanan düzenlemeler, gün gelir kendi ayaklarına  dolanır. Tarih bunun dramatik örnekleriyle doludur. Ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ederiz’’ dedi. Ziyaret hediye takdimleriyle son buldu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10