Eğitim hayatınızın kıymetini bilin

Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu tarafından düzenlenen Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay konuk olarak katıldı.

Çerkezköy 30.03.2018 20:16:00 0
Eğitim hayatınızın kıymetini bilin

Akay,  eğitim ve öğretim hayatına yaklaşık 30 yıl önce Cumhuriyet İlkokulu sıralarında başladığını ifade ederek; “İlkokul ve ortaokulu Çerkezköy’de tamamladıktan sonra liseyi İstanbul’da Kabataş Erkek Lisesi’nde, üniversiteyi de Ankara’da Bilkent Üniversitesi’nde okudum” dedi.

 

EN AZ 2, HATTA 3 YABANCI DİL ÖĞRENMENİZ GEREKİYOR

 

Akay, başarılı bir gelecek için disiplinli bir şekilde çalışmak gerektiğine vurgu yaparak; “Kendinize şimdiden hedefler koymalı, bu hedeflere ulaşabilmek adına da hiç yılmadan çalışmalısınız. Hayatta hangi zorluklarla karşılaşırsanız karşılaşın, kendinize olan güveninizi asla kaybetmeyin. Öğretmenlerinizin ve eğitim hayatınızın kıymetini bilin. Sürekli gelişen ve değişen hayat koşullarına ayak uydurabilmek için tüm yenilikleri yakından takip etmelisiniz. Ve kendinizi mümkün olduğunca geliştirmeleri gerekir. Bundan 10–15 yıl önce İngilizce bilmek kişi için büyük bir avantajdı. Fakat günümüzde yalnızca İngilizce bilmek yeterli olmuyor. En az 2, hatta 3 yabancı dil öğrenmeniz gerekiyor” dedi. Program sonunda öğrencilerle öz çekim yapan Akay’a katılımı için teşekkür eden Okul Müdürü Yalçın Memiş, çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10