Aşkın Avşar Optik Lens  açıldı

Aşkın Avşar Optik Lens işyeri yüzlerce çeşitli gözlük çeşidi ile hizmete açıldı. Atatürk Caddesi Er Toprak İş Merkezi girişinde dün saat 15.00'te açılan işyerinin açılış?

Çerkezköy 30.03.2018 20:17:00 0
Aşkın Avşar Optik Lens  açıldı

Açılışta Başkan Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Akın Yılmaz, Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürü  Kenan Erez,TRAMDED Yönetim Kurulu Üyesi İsmail  İmren, Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay, Çerkezköy Belediye Eski Meclisi Üyesi Hasan İşcan, Pera Villa pastaneleri Sahibi Şahin Aktürk, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

 

HALKIMIZIN HİZMET ALMASI BAKIMINDAN BU İŞYERLERİ ÖNEMLİ

 

Atatürk Caddesi Er Toprak İş Merkezi giriş katında hizmete giren Aşkın Avşar Optik Lens  işyeri açılışında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hızla gelişerek büyüyen ve her geçen gün de devamlı nüfusu artan ilçemizde böyle işyerlerinin giderek çoğalması halkımızın hizmet alması bakımından önemlidir. Bu işyerinin işletmecilerine ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Akay’ın konuşmasının ardından açılış kurdelesini .Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı,Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Akın Yılmaz, İşyeri sahipleri Optisyen Betül Avşar ve Aşkın Avşar birlikte hayırlı uğurlu olması temennisiyle kesti.

 

YÜZLERCE GÖZLÜK ÇEŞİDİ İLE HİZMET VERİYORUZ

 

Aşkın Avşar Optik Lens sahipleri  Aşkın Avşar ve kız kardeşi Optisyen Betül Avşar da açılış sonrası yaptıkları açıklamada, “Aşkın Avşar Optik Lens olarak her yaştan her kesime hitap eden yüzlerce çeşitli gözlük ürün yelpazesi ile Çerkezköy ve bölge halkımıza hizmet vereceğiz. Satışını yaptığımız tüm gözlük çeşitleri markalı ve garantilidir. Önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. SGK ve Emekli Sandığı emeklilerine resmi ve özel bankalara da hizmet vereceğiz” dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10