Kapaklı'ya modern yaya üst geçidi kazandırılacak

İsmetpaşa ve Bahçelievler mahallelerini birbirine bağlayan Vahit İnce üst geçidinin yerine yapılacak olan modern yaya üst geçidi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Nisan Pazar günü saat 10.00'd

Çerkezköy 3.04.2018 23:44:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan ve İsmetpaşa ve Bahçelievler mahallelerini birbirine bağlayan Vahit İnce üst geçidinin yerine yapılacak olan modern yaya üst geçidi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Nisan Pazar günü saat 10.00'da ihaleye çıkacak.  

 

 

VATANDAŞLARIMIZIN ÜST GEÇİDİ KULLANMASIYLA YATIRIM DAHA ANLAMLI HALE GELECEK


 

Konu ile ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşımı için projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ettiklerini belirterek; ‘’Vatandaşlarımız üst geçidi kullanmasıyla yatırımın daha anlamlı hale gelecek. Biz söz verdik ve dedik ki İsmetpaşa ve Bahçelievler mahallemizi ayıran bölgeye modern bir yaya üst geçidi yapacağız. Çok şükür o sözümüzü tutuyoruz. Bahçelievler ve İsmetpaşa mahallelerimizi modern yaya üst geçidimiz ile birbirine bağlıyoruz. Vatandaşlarımız da karşıdan karşıya geçerken tedirgin olmadan, araçların arasında her türlü riski göze alarak geçmek zorunda kalmasın. Güvenli bir şekilde bu üst geçidimizden geçsin’’ dedi.  

 

 

"BİZ HALKIMIZI ÇOK SEVİYORUZ"

 

Biz halkımızı çok seviyoruz ve onlara değer veriyor, vizyon projelerimizi Kapaklımıza kazandırmaya devam ediyoruz diyen Mandalı; ‘’Bugün Kapaklımıza bir yatırımı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak olmak üzere emeği geçen tüm ekibine Kapaklı halkı adına teşekkür ediyorum. Yeni yaya üst geçidimiz ilçemize şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

 ÖZGÜN MİMARİYE SAHİP OLACAK

 

Yapılacak yeni üstgeçidin özgün mimariye sahip olacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Çağdaş tasarımlarla yapılacak olan yaya üst geçidi projemiz trafiği rahatlamanın yanı sıra ilçemize de prestij kazandıracaktır. Engelli vatandaşlarımızın da kullanımına uygun olacak projede 2 adet asansör, döner merdiven, döner rampa, peyzaj alanları, tuvaletler ve 1 adet büfe yer alacak.Her zaman vatandaşlarımızı düşünen Belediye anlayışıyla çalışıyoruz. Halkımızın can güvenliği bizim için son derece önemlidir.'' dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10