Toplanılan yardımlar Hatay'a gönderildi

Fevzipaşa İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından, Çerkezköy Gönülverenler Derneği'nin desteği ile Afrin'de terörle mücadele eden Mehmetçikler için, 21 Mart'ta  "Çerkezköy Askerine Sah

Çerkezköy 3.04.2018 23:48:00 0
Toplanılan yardımlar Hatay

Projeyi oluşturan Okul Aile birliği Başkanı Şennur Güçbilmez; ‘’ Türk Silahlı Kuvvetleri’nde terörle mücadelede görev yapan Mehmetçiklerimize destek olmak için böyle bir kampanya başlattık. Kampanya kapsamında 350 takım iç giyim ve çorap olmak üzere 7 koli yardım topladık. Proje okulumuzda da olumlu karşılandı. Hatta 4. sınıfta okuyan bir öğrencimiz Mehmetçiklerimize destek olmak amacıyla kumbarasını okul müdürümüze getirerek topladığı harçlıklarını verdi. Bize destek vermek amacıyla 600 çift çorap desteği yapan Bony Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’ne, Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay’a kolilerin ulaşmasında yardımcı olan İlçe Jandarma Komutanlığı’na ve PTT kargoya, okul aile birliğimize, velilerimize ve kalbi küçük gönülleri büyük olan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyorum’’ dedi.  

 

DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

 

Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay da Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yapan Mehmetçiklerimize desteğimiz her zaman devam edecek.  Başlatmış olduğumuz kampanyada 900 adet çorapla yardım eden  Bross Tekstil San. ve Tic. A.Ş.’ne ve Özkan Kaşarcı’ya teşekkür ederim’’ dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10