Malkara Meclisi'nin 2 birleşimi yapıldı

Malkara Belediye Meclisi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Birleşimi Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Başkanlığında belediye binasındaki meclis odasında yapıldı. Açılış konuşma

Malkara 6.04.2018 14:41:00 0
Malkara Meclisi

2017 MALİ YILI FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

 

Gündemin 1. maddesinde yer alan Malkara Belediyesi’nin 2017 Mali Yılı Faaliyet Raporu görüşülerek oy çokluğu ile kabul edilmesinin ardından Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri Yetki verilmesi hakkındaki Plan Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Daha sonra Turistik Tesisin Kiralama süresi hakkındaki Plan Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Gündemin 4. maddesinde yer alan Karacahalil Mahallesi 1355 pareselde kayıtlı binanın muhtarlık olarak kullanılan oda hariç diğer üç odanın Karacahalil Dayanışma ve Güzelleştirme Derneğine tahsisi hakkındaki Plan Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Camiatik Mahallesi Sünepe Çeşme Mevkii Nihan İlgün ve Elektrikçiler Caddeleri arasında bulunan 4x4 m'lik kısmına ATM yeri olarak kullanmak üzere T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Malkara Şube Müdürlüğüne tahsisi hakkındaki Plan Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesi olan gündemin 6. maddede de yer alan Yakup Keskin'in Plan Değişikliği hakkındaki İmar Komisyon raporu görüşülerek Büyükşehir Belediye Meclisine sunulmasına oy birliği ile kabul edildi.

 

Haber: Melek ELMA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10