Bunalıma girip intihar etti

Son günlerde artan intihar olaylarına dün yenisi eklendi. Gazi Osmanpaşa Mahallesi Ergün Sokak'ta bekar evinde arkadaşlarıyla birlikte kalan 24 yaşındaki Ayhan Gitmez kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti.

Çerkezköy 11.04.2018 10:56:00 0
Bunalıma girip intihar etti

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay dün akşam saat 19.00 sıralarında Gazi Osman Paşa Mahallesi Ergün Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre arkadaşlarıyla birlikte bekar evinde kalan 24 yaşındaki Ayhan Gitmez iddialara göre yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle evde bulunduğu esnada  ilk olarak doğalgazı açarak intihara kalkıştı. Ardından bileklerini kesen Gitmez kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti. Evde Gitmez’i asılı halde bulan arkadaşı durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri 24 yaşındaki Ayhan Gitmez’in olay yerinde yaşamını yetirdiğini tespit etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ayhan Gitmez’in cenazesi olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı Cüneyt Özcan’ın incelemesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı haber alan Gitmez’in ailesi ve yakınları eve ve hastaneye akın ederken, Gitmez’in cenazesi daha sonra otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10