Camcı: CHP bayrağını indirmeyeceğiz

CHP İlçe Yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın da katılımıyla önceki akşam saat 20:00'da düzenlediği toplantıyla seçim çalışmalarına başladı. Toplantıda ya

Çerkezköy 11.04.2018 16:42:00 0
Camcı: CHP bayrağını indirmeyeceğiz

2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlere yaklaşık 1 yıl kalması ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi,  seçim çalışmalarının startını verdi.  CHP İlçe Yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da katılımıyla önceki akşam saat 20:00’da düzenlediği toplantıyla seçim çalışmalarına başladı.

 

ÇOK SAYIDA PARTİLİ KATILDI

 

CHP İlçe Yönetimi  binasında düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Vahap Akay, İl Başkan Yardımcısı İsmail Sezer, İlçe Başkanı Engin Camcı, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

 

‘’REFERANDUMDA ELDE ETTİĞİMİZ BAŞARIYI TEKRARLAYACAĞIZ’’

 

Toplantıda yaptığı konuşmada yaklaşık 2 buçuk yıldır ilçe yönetimi olarak mücadele ettiklerini ifade eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı; “Siz de bize destek oluyorsunuz. 1 sene sonra yerel ve genel seçimler var. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman seçime hazırız. Yeri geldiğinde bir kişi, yeri geldiğinde yüz binler oluruz. Önümüzdeki dönem seçim maratonunda, bizler bundan önceki yerel seçimlerde, referandumda elde ettiğimiz başarıyı tekrarlayacağız. CHP bayrağını indirmeyeceğiz” dedi.

 

‘’ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANI VAHAP AKAY’IN YAPTIKLARINI ANLATACAĞIZ’’

 

Yarından itibaren mahalle toplantılarına başlayacaklarını kaydeden İlçe Başkanı Camcı, CHP İlçe yönetiminin arkasında delegeleri ve üyeleri ile birlikte seçime hazırlanacağını ifade ederek Çerkezköy Belediyesi’nin 4 yılda yaptıklarını, kalan 1 yılda ve önümüzdeki dönemde yapacaklarını anlatacaklarını belirtti.  Camcı, İlk toplantının Fatih Mahallesi’nde düzenleneceğini belirterek; Belirlenen program dahilinde Çerkezköy’ün 10 mahallesinde de toplantılar yaparak vatandaşlarla bir araya geleceğiz. Bu toplantılarda hem vatandaşların taleplerini dinleyeceğiz hem de Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yaptıklarını anlatacağız’’ dedi.  Camcı’nın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10