5 bin 700 bebek ziyaret edildi

Geçtiğimiz yıl mart ayında Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan Hoş geldin Bebek Projesi kapsamında Çerkezköy Belediye Başkanı, Biryol ve Ersoy ailelerini evlerinde ziyaret edip hediye paketlerini verdi

Çerkezköy 11.04.2018 18:12:00 0
5 bin 700 bebek ziyaret edildi

İlk durak Biryol çifti oldu

 

Akay, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilk olarak Tayfun – Pelinsu Biryol çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiftin yeni dünyaya gelen bebekleri Alya Biryol’a sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Akay, Hoş geldin Bebek hediye paketini de Biryol çiftine verdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Biryol ailesi, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni de tebrik etti.

 

Şehit Dinçer Ersoy’un yeğeni de ziyaret edildi

 

Akay’ın bir sonraki durağı ise Ersoy ailesinin evi oldu. Başkanımız Vahap Akay, Şehit Dinçer Ersoy’un baba evinde gerçekleşen ziyarette şehidin abisi Devrim Ersoy ve eşi Gülay Ersoy’un yeni dünyaya gelen bebekleri Aselya Deren Ersoy’a uzun ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulundu.   Şehit annesi Nilüfer Hatun ve şehit babası Mustafa Ersoy’un da yer aldığı ziyarette Ersoy ailesine de Hoş geldin Bebek hediye paketi verildi. Hoş geldin Bebek Projesi ile ailelerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını kaydeden Akay, proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık 5 bin 700 bebek ziyareti gerçekleştirildiğini belirtti.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10