Tekirdağspor fırsat tepti

TFF 3'üncü Lig 3'üncü grup karşılaşmasında Tekirdağspor, evinde Utaş Uşakspor ile 2-2 berabere kalarak taraftarı önünde önemli iki puan bıraktı.

16.04.2018 16:00:00 0
Tekirdağspor fırsat tepti

TEKİRDAĞ’DA OYNANDI

 

Pazar günü Namık Kemal Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Sezer Yalçın yönetirken, yardımcılıklarını Fatih Söyler ve Kürşat Han Akın yaptı. Tekirdağspor karşılaşmaya Çağan(x)- Mert Güney(xx), Burak(x), Aydın(x), Mert Yıldız(xx), Cihan(xx), Emre(x)(Dk.64 Berk x), Yunus(x), İbrahim(xx)(Dk.69 Emirhan x), Tarkan(x)(Dk.70 Rıza x), Vedat(xx) kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Utaş Uşakspor ise Ersin(xx)-  Levent(xx), Emrah(xx),  Şemsettin(xx), Ahmet(xx)(Dk.81 Hasan), (Özgen x), Nurettin(xx), Ekrem(xx), Şahin(xx), Halil İbrahim(xx), Tayfur(xx) ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVRE 1-1 SONUÇLANDI

 

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Tekirdağspor karşılaşmanın 28’inci dakikasında mağlup duruma düştü. Konuk ekip Utaş Uşakspor atağında topla buluşan Tayfur düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi. Golün şokunu üzerinden atan Tekirdağspor golden üç dakika sonra beraberliği yakaladı. Gelişen Tekirdağspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Vedat düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru eşitledi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmadı.

 

TEKİRDAĞSPOR YIKILDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibine göre daha atak bir futbol ortaya koyan Tekirdağspor arzuladığı gole ise 66’ıncı dakikada ulaştı. Tekirdağspor’da Cihan, kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden sert vuruşla topu ağalara gönderdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Tekirdağspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Maçın uzatmalarının ikinci dakikasında konuk ekip Utaş Uşakspor beraberlik golünü buldu. Gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Şahin şık bir vuruşla skoru 2-2’ye getirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı.
Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10