Bölgenin en büyük hastaneleri arasında yer alacak

Tekirdağ'da yapılacak olan Şehir Hastanesi'nin inşaatına başlandığını kaydeden Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel; '' Şehir Hastanemiz 2019 yılı sonunda faaliyet

Tekirdağ 16.04.2018 17:57:00 0
Bölgenin en büyük hastaneleri arasında yer alacak

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel,  Tekirdağ’da yapılacak olan Şehir Hastanesi inşaatını gezerek müteahhit firma yetkililerinden inşaatı ile ilgili bilgi aldı. İnşaat gezisi sırasında Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Cengiz Becerir de hazır bulundu.

 

13 NİSAN CUMA GÜNÜ BAŞLADI

 

Gezi sonrası açıklamada bulunan Yel “Tekirdağlı hemşerilerimizin özlemle bekledikleri Şehir Hastanemizin inşaatı 13 Nisan Cuma günü, yani tam da Miraç Kandili günü başladı. 2019 Yılı sonunda bitmesi planlanan Hastanemizin Tekirdağlı hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. “dedi.

 

480 YATAKLIK KAPASİTESİ OLACAK

 

Sağlık Bakanlığının kamu özel ortaklığı modeli ile Türkiye’nin birçok şehrinde gerçekleştirdiği tam teşekküllü hastanelerden birisi olacağını kaydeden Yel;  Tekirdağ Şehir Hastanesi; 480 yataklık kapasitesi ile bölgenin en büyük hastaneleri arasında yer alacak. Toplam 171.609 m² inşaat alanına sahip olacak Tekirdağ Şehir Hastanemiz inşallah faaliyete geçtiğinde 128 adet poliklinik,16 adet ameliyathane, 50.000 m² kapalı otopark alanı, 1.660 araçlık otopark kapasitesine sahip olacak’’ dedi.

 

“AKILLI HASTANE” FORMATINDA HİZMET SUNACAK

 

Sağlık Bakanlığı şartnamelerine uygun olarak en yeni teknoloji ve ekipmanlar ile donatılacak olan Şehir Hastanemiz güçlü altyapının yanı sıra dijital teknolojilerle de destekleneceğini ifade eden Yel; Hastane Sağlık Bakanlığı'nın öngördüğü şekilde “Akıllı Hastane” formatında hizmet sunacak. Şehir Hastanemiz 2019 yılı sonunda faaliyete geçtiği zaman sahip olacağı konfor ve hizmet kalitesi ile de farklılık yaratacak, aynı zamanda yaratacağı istihdam imkânı ile İlimizin kalkınmasına da destek sunacak.”dedi.

 

Haber: Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10