Erbakan Çerkezköy'e geliyor

Milli görüşün lideri merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu doktor Fatih Erbakan'ın genel başkanlığını yürüttüğü Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliği'nin açılışı

Çerkezköy 17.04.2018 14:13:00 0
Erbakan Çerkezköy

Milli görüşün lideri merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu doktor Fatih Erbakan’ın genel başkanlığını yürüttüğü Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliği hafta sonu Atatürk Caddesi Güner İş Merkezi No: 32 adresinde açılacak. 

 

 

FATİH ERBAKAN DA KATILACAK

 

Saat 14:00’da yapılacak olan açılışa Vakfın Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ile yol arkadaşları da katılacak. Açılışa milli görüşe gönül vermiş çok sayıda ismin de katılması bekleniyor. Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını bitiren Erbakan Vakfı, illerdeki teşkilatlanmalarının ardından ilçelerdeki teşkilatlanmalarını yapıyor.

 

 

MİLLİ GÖRÜŞ İKİNCİ 40 YIL

 

Açılış için Çerkezköy’e gelecek olan Dr. Fatih Erbakan, açılışın ardından Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ndeki bir fabrikada öğle yemeği yiyecek. Çınar Restaurant’ta düzenlenecek olan akşam yemeğinde partililerle ve basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan Fatih Erbakan akşam saat 20:30’da ise Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde vakıf temsilcileri ve halkın katılımına açık düzenlenecek olan konferansa katılacak. Türkiye’nin iç ve dış meselenin anlatılacağı “Milli Görüş İkinci 40 Yıl Konferansı”nda partileşme aşamasında olduğu tahmin edilen Erbakan’ın partiyle ilgili nasıl bir sinyal vereceği şimdiden merak konusu. Erbakan Vakfı yetkilileri “Milli Görüş İkinci 40 Yıl” konferansına ayrı bir önem veriyor. “İkinci 40 Yıl” konferansında Fatih Erbakan’ın siyaset sahnesinde rol alıp almayacağı da netlik kazanacak. Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Metin Yaşar açılışa ve konferansa tüm Çerkezköylüleri davet etti.

 

Haber: Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10