Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliği törenle açıldı

Erbakan  Vakfı Çerkezköy Temsilciliği dün Erbakan Vakfı Genel Başkanı  Dr. Muhammet  Ali Fatih Erbakan tarafından törenle açıldı.

Çerkezköy 22.04.2018 18:41:00 0
Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliği törenle açıldı

Açılışta Fatih Erbakan’ın yanı sıra Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Zafer Ulubay, Çerkezköy İlçe Temsilcisi Metin Yaşar ve ilçe temsilcilik yönetimi, Erbakan Vakfı yöneticileri ve temsilcileri ile kalabalık bir vatandaş kitlesi katıldı. Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliği açılış töreni öncesi Hasan Kayvanili tarafından Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu.

 

 

ERBAKAN VAKFI ÇERKEZKÖY TEMSİLCİLİĞİ 5 AY ÖNCE HİZMETE AÇILDI

 

 

Törende açılış konuşmasını Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Metin Yaşar yaptı. Yaşar, “ Vakfımız Erbakan hocamızın vasiyeti üzerine kurulan bir vakıftır. Vakfımızın Çerkezköy temsilciliğini 5 ay önce hizmete açtık ve bugün de resmi açılışımız Genel Başkanımız Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakan tarafından yapılacak. Genel Başkanımız hoş geldiler bizlere onurlandırdılar. Erbakan hocamıza yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Erbakan hocamızın hakkın rahmeti üzerinde olması için çalışacağız” dedi.

 

 

 "ALLAH VAKIF TEMSİLCİLERİNE HAYIRLI HİZMETLER YAPMASINI NASİP ETSİN"

 

 

Ardından konuşan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Muhammet Ali Fatih Erbakan da konuşmasına şöyle başladı, “Cenabı Allah bu açılışımızı makbül kılsın. Bugün açılışını yapacağımız vakıf temsilcilerine Allah hayırlı hizmetler yapmasını nasip etsin” dedi ve şöyle devam etti, “En hayırlı adımların atılmasına vesile olsun. Aldanmayan ve atlamayan Merhum Erbakan Hocamızı bu açılış töreninde bir kez daha anıyor Allah ondan binlerce razı olsun. Peygamberimizin açtığı yoldan ayrılmayan ve onun yolunda hizmet eden Merhum Erbakan Hocamızın 2. 40 yılında biz daha hayatta yok iken bize bu 2. 40 yılda bu hizmeti nasip etsin ve onunla birlikte olanları Allah da cennette peygamberimizle buluştursun. Bugün bizleri yalnız bırakmayan Çerkezköy ve Tekirdağlılar yaşlısıyla genciyle bu açılışımızda bulunan herkese teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyorum” dedi.

 

 

"ERBAKAN HOCAMIZ KONUŞTUĞUNU YAPAN ALDATMAYAN VE ALDANMAYAN LİDERDİ"

 

 

Erbakan, “Merhum Erbakan Hocamız konuştuğunu yapan, aldanmayan ve aldatmayan ve hiçbir siyasi partinin yapamadığını ve ortaya koyduğu iddiaları fiilen ortaya koyan bir devlet adamı idi. Amerika Kıbrıs’a giremezsiniz dediğinde Amerika’ya resti çekti . Adana’da ki İncirlik Amerikan Uçak üstünü kapattı ve Kıbrıs barış Harekatı’nı  Amerika’ya rağmen kazandı. Bu atılan adımları atmak her babayiğidin harcı değildi o gerçekleştirdi.”ifadelerini kullandı.

 

 

ADİL DÜZENLE RANTİYEYİ ORTADAN KALDIRDI

 

 

Erbakan Necmettin Erbakan’ın adil düzen çalışmasıyla ülkede ve dış yatırımcıların rantiyesini ortadan kaldırdığını da belirterek, “Merhum Erbakan Hocamız adil düzende yerli ve yabancı rantiyecilerin rantlarını ortadan kaldırdı. Oluşturduğu havuz sistemi ile 35 milyon dolar devlete kazandırdı. 54. Hükümet’te de memura,  işçiye en yüksek zammı yaptı. Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle zam hala yapılmadı. Çiftçiye de buğday taban fiyatını, fındık taban fiyatını yüzde yüz artış yaptı.Kendisinin engellenmesine rağmen adil düzende bunları yaptı. Ayrıca 70’in üzerinde ağır sanayi tesisini hayata geçirdi. Bu fabrikalar Coco Cola fabrikası değil ağır sanayi fabrikaları . Onun kurduğu Aselsan ,Tusaş gibi bir çok fabrika bugün ihtiyacımızın karşılandığı fabrikalar. Yine 40 yıl önce eksikliğini gördüğü Altay Tank Projesi 1997’de Erbakan Hocamızın aldığı karar ve imzasıyla hayata geçirildi. 40 yıl önce Diyarbakır’da  3 fabrika kurdu ve bugün 10 bin kişi istihdam ediyor. O yıllarda Diyarbakır 100 bin nüfuslu bir kent idi bugün bir milyonu aştı. Kırklareli’nde de oto yedek parçası üreten fabrika kurma aşamasındayken engellendi. Engellenmeseydi bugün Kırklareli’nde 30 bin çalışan olacaktı. İşte milli görüş Erbakan deyince hizmetler konuşuluyor. Milli görüşte laf değil icraat konuşur. 2. 40 yılda da aldanmayan ve atlatılmayan satın alınmayan devlet adamları milli görüşçülerden çıkacaktır. Yolumuz Erbakan hocamızın yoludur. Yeniden büyük Türkiye’yi inşa etmek Allah bizlere vesile etsin’’ diye konuştu. Fatih Erbakan’ın konuşmasının ardından Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliği’nin  açılış kurdelesini temsilcilik ve vakıf yöneticileriyle  hayırlı olması temennisiyle kesen Erbakan Vakfı Genel Başkanı Muhammet Ali Fatih Erbakan temsilcilik binasında kısa bir süre temsilcilik yöneticileriyle görüştü.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10