23 Nisan'da İrmet çocuklara emanet!

Özel İrmet Hastanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla doktorlar koltuklarını çocuklara devretti.

Çerkezköy 23.04.2018 17:54:00 0
23 Nisan

DOKTORLAR KOLTUKLARI DEVRETTİ

 

 

Özel İrmet Hastanesi Başhekimi  Dr. Hakkı Burç Baykaran koltuğunu Çağan Gürsoy’a devrederken  Özel İrmet Hastanesi Başhemşiresi Gülcan Özdemir koltuğunu Ece Naz Sönmez devretti. Özel İrmet Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Uzmanı Uzm. Dr. Hülya Halis ise koltuğunu Tufan Kerim Özdemir’e devrederken Özel İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı  Ahmet Türker de koltuğunu Batu Gürsoy’a devretti.

 

 

ÇOCUKLARA PLAKET VERİLDİ

 

 

Plaketleri takdim edilen çocuklarla sohbet eden Özel İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türker çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak; ‘’ Bugünün çocukları yarının büyükleri çocuklarımıza bu önemli günde yönetimimize verdikleri değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Çocuklar geleceğimiz, geleceğin doktorları onlar’’ dedi.

 

 

HASTANEYE GELEN ÇOCUKLARA BALON DAĞITILDI

 

 

Öte yandan hastaneye gelen ve tedavisi devam eden çocuklara palyaço ile balon dağıtılarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanırken çocuk polikliniğinde ise çocuklar için hazırlanan fotoğraf çerçevesinde çocuklarla anı fotoğrafları çekildi.

 

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10