Ceylan: Amacımız birinci ağızdan dinlemek

"Halkla Buluşma Günleri" kapsamında Ergene'deki Karamehmet Mahallesi'nde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, amaçlarının hem oturup sohbet etmek hem de  mahalle sakinlerini

Tekirdağ 25.04.2018 10:48:00 0
Ceylan: Amacımız birinci ağızdan dinlemek

“Halkla Buluşma Günleri” kapsamında önceki mahalle toplantısını Çerkezköy’deki Kızılpınar Mahallesi’nde yapan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, bu kez Ergene’deki Karamehmet Mahallesi’nde yaptı.

 

 

 

İLÇE PROTOKOLÜ KATILDI

 

 

Ziyarete, Tekirdağ Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İl Jandarma Komutanı J.Albay Şahin Karakaş, Ergene  Kaymakamı Fatih Kızıltoprak,  Tekirdağ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, İl Mahalli İdareler Müdürü Aysel Erkmen ve ilçe protokolü de katıldı.

 

 

 

BUGÜN DE ERGENE İLÇEMİZ KARAMEHMET MAHALLEMİZİ ZİYARET ETMEK İSTEDİK

 

 

Toplantıda her on beş günde bir farklı ilçelerde mahalle sakinleri ile bir araya geldiklerini ifade eden  Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan; ‘’Bugün de Ergene ilçemiz Karamehmet Mahallemizi ziyaret etmek istedik. Amacımız hem oturup sohbet etmek hem de  sizlerin  dertlerinizi şikâyetlerinizi birinci ağızdan dinlemek ” dedi.

 

 

 

CEYLAN, MAHALLE SAKİNLERİNİN SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

 

 

Vali Ceylan, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinlemesinin ardından dile getirilen sıkıntılar hakkında Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak,  Karamehmet  Mahalle Muhtarı Ahmet Çete ve diğer yetkililerden bilgi aldı. Vali Ceylan daha sonra sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

 

 

 

Haber: Metin KARA


0282 726 91 91
0282 747 65 10