Kızılpınar'da altyapı çalışmalarında sona gelindi

Kızılpınar Mahallesi'nde Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TE

Çerkezköy 26.04.2018 16:34:00 0
Kızılpınar

ÇALIŞMALARA SOLGUN-2 SOKAK’TAN BAŞLANDI

 

Kızılpınar Mahallesi’nin altyapı sorununu ortadan kaldırdıklarını kaydeden Akay; ‘’ Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde üst yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz 60 sokağı kapsayan demirli beton yol ihalesi kapsamında çalışmalarına Solgun-2 Sokak’tan başladı” dedi.

 

ÇALIŞMALAR DİĞER CADDELERDE DE DEVAM EDECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin de altyapısı tamamlanan caddelerdeki kaldırım yapım çalışmalarına Çorlu Caddesi’nde devam ettiğini belirten Akay, çalışmaların diğer caddelerde de devam edeceğini ifade etti.

 

AKAY, AÇIK HAVA DÜĞÜN ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Kızılpınar Mahallesi’ndeki incelemelerinin ardından Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki çalışmaları inceleyen Akay, Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan Açık Hava Düğün Alanı’nda incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş de Akay’a eşlik etti.

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10