Çerkezköy derbisini Doğanspor kazandı

Tekirdağ U-17 Ligi C Grubu'nda haftaya lider durumda giren Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı deplasmanda konuk olduğu Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-17 Futbol Takımı'nı 4-0 mağlup ederek liderli

Çerkezköy 29.04.2018 13:51:00 0
Çerkezköy derbisini Doğanspor kazandı

HAFTAYA LİDER GİRDİ

 

 

29 Ekim Spor Kompleksinde Cumartesi günü saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı haftaya 10 puanla lider durumda girerken, bir diğer temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-17 Futbol Takımı ise dört puanla üçüncü sırada girdi. Rakibi karşısında maça daha iyi başlayan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı ilerleyen bölümlere doğru geliştirdiği atakta Hacı’nın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.

 

 

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

 

Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, ev sahibi ekip Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-17 Futbol Takımı ise beraberlik için ataklar geliştirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan ise başka gol çıkmadı. İlk devreyi önde tamamlayan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı ikinci devrede de üstünlüğünü sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı’nda sahneye bir kez daha çıkan Hacı kendisinin ikinci takımının da ikinci golünü kaydetti.

 

 

 

RAHAT KAZANDI

 

 

İki farkla üstün duruma geçen Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı rahatlarken, ev sahibi ekip ise oyun disiplininden kopmadı. Tek kale bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı ilerleyen bölümlerde Fatih’in kaydettiği golle farkı üçe çıkardı. Son dakikalarda ise Sadık ile bir gol daha bulan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan da 4-0 galip ayrıldı. Oynadığı beşinci karşılaşmada dördüncü galibiyetini elde eden Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı puanını 13 yaparken, Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-17 Futbol Takımı ise dört puanda kaldı.

 

 

 

HEDEF ÇORLU ASLANSPOR

 

 

Maçın ardından konuşan Çerkezköy Doğanspor Antrenörü İsmail İnan “ Bugün Çerkezköy derbisini kazandığımız için mutluyuz. Rakibimiz karşısında maçın başından sonuna kadar baskılı ve tek kale bir futbol ortaya koydu. Rakibimiz maç boyunca kalemize üç defa geldi. İlk devre zorlanmamıza rağmen ikinci devre üst üste bulduğumuz gollerle karşılaşmadan da 4-0 galip ayrıldık. Ligde oynadığımız beş karşılaşmada 15 gol attık beş gol yedik. Salı günü ligde bir puanla gerimizde olan Çorlu Aslanspor’u konuk edeceğiz. Bugün maçta müthiş bir futbol ortaya koyan futbolcu kardeşlerimize, bugüne kadar  yanımızda olan kulüp başkanımıza ve yöneticilerimize de sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10