Çavuşköy Mahallesi Atatürk Anıtı'na kavuştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, Malkara'daki Çavuşköy Mahallesi'nde yapılan Atatürk Anıtı'nın açılış töreni yapıldı.

Malkara 4.05.2018 15:05:00 0
Çavuşköy Mahallesi Atatürk Anıtı

4 YILDIR USANMADAN ÇALIŞIYORUZ
 

Açılış konuşmasını yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, " Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz bir lider, komutan ve devlet adamı olan, bugün yurdumuzun dört bir yanında rengini şehit kanından alan, ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanmasını sağlayan, yine bugün yolumuzun dört bir yanında ezan sesinin susmamasını sağlayan, özgürce aldığımız her nefesi borçlu olduğumuz Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, şükran ve sevgimizi ölümsüzleştirecek bir eseri Çavuşköy Mahallemize kazandırmanın mutluluğunu, gururunu hep birlikte sizlerle paylaşıyoruz. Bizler Ulu Önderimizin gösterdiği yolda muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için 4 yıldır dinlenmeden, yorulmadan, azimle ve gayretle çalışıyoruz. Ben tüm Malkaralı hemşerilerimin, Atatürk ilkelerine, Atatürk devrimlerine olan bağlılığını biliyorum. İnanıyorum ki pazara kadar değil, seçime kadar değil, mezara kadar bütün Çavuşköy Mahallesi’ndeki hemşerilerim, bütün Malkaralı hemşerilerim özgürlükle, demokrasiyle, adaletle, cumhuriyetle kalacaklar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yoldan hiçbir zaman ayrılmayacaklar" sözlerini söyledi.


HALKIN TERCİHİNE SAYGI DUYULUR
 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, "Geldiğimiz noktada yerel yönetim olarak Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi hizmetlerimizin birçoğunu tamamladık, tamamlamaya da devam ediyoruz.  Biz bu hizmetleri yaptıkça bu hizmetleri takdir etmesi gerekenler, en azından teşekkür etmesi gerekenler, sadece tenkit etmekle günü geçiriyorlar. Ama şunu bilsinler ki altını çizerek söylüyorum Türkiye'de 24 Haziran 2018'de de, 8 Temmuz 2018'de de ve ebediyen İzmir'in dağlarında çiçekler açacak. Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa sesleri Türkiye var oldukça yankılanacak. Önümüzde 330 gün var. Çalışmalarımız aynen devam edecek. 30 Mart 2019'a geldiğimiz zaman şunu bilsin ki gelip hesap vereceğiz. Öyle 9 ay kala, 10 ay kala bırakıp gitmek yok. Çünkü vatandaş sizi buraya 5 yıllığına seçiyor. Son zamanda Ak Parti İl Başkanı ve yöneticilerinin gayet beni üzen bir beyanatları var. 12-0'ın intikamını alacağız diyor. 12-0 yapan bizim halkımızdır. Halkla derdi olamaz. Halkın tercihine saygılı duyulur. 12-0 oldu diye siz bunu siyasal üslubun aşağısına çekerek bir yere varamazsınız" dedi. Konuşmaların ardından anıtın açılışı yapıldı.


Haber: Metin KARA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10