Mavi minibüslerden bölgede bir ilk

S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk, mavi minibüsler olarak Trakya Bölgesi'nde bir ilke imza atarak örnek çalışma başlattıklarÄ?

Çerkezköy 7.05.2018 17:47:00 0
Mavi minibüslerden bölgede bir ilk

S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk, “Bahar aylarının gelmesiyle birlikte salgın hastalıkların daha kolay yayıldığı herkes tarafından bilinmektedir. Bu durum vatandaşların ortak kullanım alanlarının temizliği ve dezenfekte edilmesinin önemini arttırmıştır. Biz de Çerkezköy şehir içi toplu taşıma minibüs ve otobüsleri (mavi minibüsler) olarak halkımızın sağlığı için ortak kullanım alanlarından biri olan toplu taşıma araçlarımızı profesyonel ellere dezenfekte ettirerek daha sağlıklı bir toplu taşıma kararı aldık. Bu çalışmamızı periyodik olarak devam ettireceğiz.”ifadelerini kullandı.

 

HİZMET KALİTEMİZİ DAHA YUKARIYA TAŞIMAKTA KARARLIYIZ

 

Öztürk şöyle devam etti, “Yönetim kurulumuzun aldığı karar ile toplu taşımada ilçemizde olduğu gibi tüm bölgede örnek teşkil edecek çalışmaların yanı sıra hizmet kalitemizi de daha yukarılara taşımakta kararlıyız ve hizmet kalitemizde de bölgemiz toplu taşımacılığına örnek olacaktır. Bu nedenle Kooperatifimiz her geçen gün halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için özverili bir şekilde çalışmaktadır. Kooperatifimiz faaliyete geçtiği günden itibaren Çerkezköy halkını sağlıklı hızlı ve güvenli yolculuk yapmalarını ilke olarak benimsemiştir. Deneyimli yönetim kadromuz ve tecrübeli şoförlerimiz ile güler yüzlü hizmet anlayışını benimsemiş ve bu doğrultuda çalışmalarımızı özverili şekilde devam ettirmekteyiz” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10