4. mağazasını Çerkezköy'de açtı

Sektörde 25 yılı aşkın süredir üretim hayatına devam eden Vettore Mobilya, attığı adımlar ve yatırımlar ile Türkiye ve Dünya Pazarında daha fazla tüketiciye ulaşmayı hedeflerken, Dünya Standar

Çerkezköy 13.05.2018 19:07:00 0
4. mağazasını Çerkezköy

Silivri’de üretim yapan Vettore Mobilya Fabrikası önceki gün saat 15.30’da Çerkezköy’deki Narin Kavşağı’nda 4. mağazasını törenle hizmete açtı. Açılışta sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve vatandaşlar hazır bulundu. Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü mehter ekibi de açılış öncesi ve sonrasında sunduğu gösterilerle beğeni topladı.

ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Açılışta konuşan Vettore Mobilye Genel Müdürü ve Perakende Grup Koordinatörü Murat Besli “Vettero Mobilya Fabrikası olarak 4. satış mağazamızı bugün Çerkezköy’de açmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Fabrika satış mağazamızın ardından 2’nci mağazamızı Silivri’de, 3’üncü mağazamızı da Masko’da açtık. 4’üncü satış mağazamızı da sanayi kenti olan Çerkezköy’de bugün hizmete açıyoruz” dedi. Açılışa özel Çerkezköy ve bölge halkına yüzde 50’lere varan indirimli fiyatlarla satış yaptıklarını belirten Besli “Bizim için önemli olan müşteri memnuniyetidir.Tüm mağazalarımızda güler yüzlü ve tecrübeli personelimiz ile hizmet veriyoruz. 700 metrekarelik mağazamızda fabrikamızın tüm ürünlerinin satışı yapılmaktadır. İhtiyacı olsun ya da olmasın tüm Çerkezköy ve bölge halkımızı mağazamıza gelerek ürünlerimizi görmesini bekliyoruz. İhtiyacı olan vatandaşlarımızın mutlaka kendilerine uygun bir ürün bulacaklarını da bilmelerini istiyoruz. 4’üncü mağazamız Çerkezköy ve bölge halkına hayırlı olsun” dedi.

“25 YILDIR KALİTEMİZDEN ÖDÜN VERMEDİK”

Açılışta konuşan Vettore Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Karaoğlan da, “Bugün Türkiye’nin en önemli sanayi kenti olan Çerkezköy’de fabrikamızın 4. satış mağazasını açmanın mutluluğunu yaşıyor. Silivri’de25 yıldır 7 bin metrekarelik kapalı alanda üretimini yaptığımız ürün kalitemizden ödün vermedik. İlk üretime başladığımız günden itibaren önceliğimiz müşteri memnuniyeti olmuştur. Önemli olan bir malı satmak kadar satılan malın garanti bakımından da arkasında durmaktır. Bundan böyle Çerkezköy ve bölge halkına bu mağazamızda da en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Çerkezköy mağazamızın Çerkezköy’e ve bölgeye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HAYIRLI OLMASI DİLEKLERİYLE KURDELE KESİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından Vettero Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Karaoğlan, Vettore Mobilya Genel Müdürü ve Perakende Grup Koordinatörü Murat Besli ile birlikte hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelesini kesti. Açılış sonunda törene katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10