Abban'dan özel günde özel ziyaret

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, ilçede ikamet eden engelli aileleri ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Abban'a Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Enver Demirel,

Çerkezköy 14.05.2018 10:05:00 0
Abban

Ailelere herhangi bir isteklerinin olup olmadığını sorarak talep ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Abban; ‘’Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. İstek, dilek ve sıkıntılarınız her zaman Kaymakamlığımıza, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğümüz ve Sosyal Hizmet Merkezi aracılığı ile bizlere iletebilirsiniz.” dedi.

 

AİLE SOSYAL DESTEK PROGRAMI YAKIN ZAMANDA BAŞLATILDI

 

Kaymakam Abban, ziyaretlerde, ASDEP personelinin de bulunduğuna dikkat çekerek; “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından önemli bir proje olan Aile Sosyal Destek Programı yakın zamanda başlatıldı. Bu proje ile ailelerimizin ve sosyal yardıma muhtaç vatandaşlarımızın, sosyal yardım ve sosyal hizmetlere olan ihtiyaçlarının tespiti, ihtiyaca göre sosyal yardım ve sosyal hizmet modellerin planlanması ve uygulanması, gerektiğinde eğitim, sağlık ve istihdam gibi diğer kamu hizmetlerinden yararlanılması amaçlanmaktadır. Bu proje ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sorunlarının önemli ölçüde çözüme kavuşacağına inanıyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10