Engellilere dikkat çekmek için balon uçurdular

Metin Seçkin Ortaokuluİngilizce Öğretmeni Döndü Kaya ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seçkin Uçar öncülüğünde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Balon Uçurma Şenliği gerçekleştirild

Çerkezköy 18.05.2018 19:16:00 0
Engellilere dikkat çekmek için balon uçurdular

Saat 14.00'da Metin Seçkin Ortaokulu Bahçesi'nde Balon Uçurma Şenliği düzenlenirken, şenliğe Metin Seçkin Ortaokulu Müdürü Metin Demirbağ, öğretmenler, öğrenciler katıldı. Şenliğin organizasyonun da bulunan İngilizce Öğretmeni Döndü Kaya. "Engelliler Haftası kapsamında düzenlediğimiz etkinliğimizde öğrencilerimizi hem eğlendirmeyi hem de engellilere daha duyarlı olmalarını sağlamayı amaçladık.Tüm engelliler için engelleri aşalım, ön yargılarımızı balonlarımızla birlikte özgür bırakalım, öğrencilerimize de bu şekilde anlatalım istedik"diye konuştu.

 

 

“YARDIMCI OLALIM”

 

 

350 öğrencinin katıldığışenlikte konuşan Metin Seçkin Ortaokulu Müdürü Metin Demirbağ, "Okulumuzun yapmış olduğu sosyal faaliyetler kapsamında, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ile ilgili yapmış olduğumuz konferansları, etkinlikleri öğrencilerimiz ile birlikte hep beraber izledik. Bizler istiyoruz ki, engelli olan arkadaşlarımıza, bireylere, vatandaşlarımıza yardımcı olalım. Onlara yardımcı olarak engellerini aşalım ve hayatı birlikte paylaşmaya devam edelim. Onlarla biz, tıpkı elinizde tuttuğunuz balonlar gibi farklı renklerde fakat hep beraber bu hayatı yaşayan birer bireyleriz. Sizlerden beklentimiz ve isteğimiz toplumda var olan bu arkadaşlarımıza farkındalıklarını hissettirmeden yardımcı olabilmek onlara destek olabilmek" açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından öğrenciler 'Sev Kardeşim', 'Hayat Seninle Güzel' şarkılarının ardından 'Birlikte Aşalım Tüm Engelleri' isimli şarkı eşliğinde büyük bir coşku ile hep birlikte söyleyerek balonları gökyüzüne bıraktılar.

 

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10