Açar'ın yüzünü güldürdüler

Kapaklı Belediyesi engelli vatandaşların toplumsal hayata kazandırılması amacıyla ilçe genelinde yaşayan engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye yardımlarına devam ediyor.

Kapaklı 24.05.2018 19:02:00 0
Açar

''HEPİMİZ BİRER ENGELLLİ ADAYIYIZ''

Kapaklı Belediye Başkanı Vekili Kemal Kenar programda yaptığı konuşmada “ Belediye Başkanımız İrfan Mandalı başta olmak üzere hepimiz Kapaklı Belediyesi olarak Engelli vatandaşlarımıza büyük önem veriyor ve yaşamları süresince hayatlarını kolaylaştıracak her türlü desteği vermeye de devam ediyoruz. Bu bizim kamusal ve insani bir görevimizdir. Hepimiz birer engelli adayıyız. Yarın ne olacağımızın bir garantisi yok. İnşallah bir nebze de olsa kalplere mutluluk verebiliyorsak bu bize yeter. Hayırlı olsun'' dedi.

''HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN''

Sandalyesini teslim alan Nurdagül Açar” “Bu arabalar bizim elimiz ve ayağımızdır. Bu araçlar olmazsa sosyal yaşantımız yok denecek kadar az .Yoksa eve veya iş yerimize hapis oluruz. Bizim önümüzdeki engelleri kaldıran başta Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya, emeği geçenlere ve herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10