Balkan havası konseri ile geceye damga vurdular

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı 2017-2018 eğitim öğretim yılının mezuniyet töreni yapılırken, konservatuar öğrencileri Balkan Havası konseri ile davetlilere keyifli dakikalar yaşattı.

Süleymanpaşa 28.05.2018 12:51:00 0
Balkan havası konseri ile geceye damga vurdular

Tekirdağ sahil dolgu alanında yapılan Balkan Havası Konseri ile mezuniyet törenine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

 

ESERLERİNİ SESLENDİRDİLER

 

Balkan havası konseri ile başlayan mezuniyet töreninde Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Şefi Salih Demirci’nin yönetiminde Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı öğrencilerinin eserleri seslendirmesinin ardından mezuniyet törenine geçildi. Öğrencilere mezuniyet belgeleri Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Genel Sanat Yönetmeni Tunç Buyruklar tarafından verildi.

 

‘’KONSERVATUVAR ADIM ADIM DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYOR’’

 

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı’nın 5’inci mezunlarını verdiğini ifade eden konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Biraz önce hepimiz muhteşem bir konser izledik. Belki daha iyi öğrenciler vardır ancak bu bana en iyisi gibi geldi. Çünkü burada sahnede bizim çocuklarımız vardı. Siz değerli veliler, öğrenciler ve konservatuvar hocalarımız sayesinde bu geceyi inşa ettik. Her geçen gün her yaştaki gençleri ile Süleymanpaşa Belediye Gençlik Merkezi’nde çalışan konservatuar adım adım daha iyiye, daha güzel işlere imza atıyor. Onların hocalarına da teşekkür etmek lazım. Öğrencilerimiz çok iyi bir ekiple çalışıyorlar.” dedi.

 

HEP BERABER KOCAMAN BİR AİLE OLDUK

 

Eşkinat Tekirdağ’da sanata ilginin arttığına da değinerek; “Yavaş yavaş korolarımız, enstrüman virtüözlerimiz yetişiyor. Bir şehir, bir ülke sanatçısıyla, edebiyatçısıyla, bilim adamıyla birlikte gelişir. Ben istiyorum ki bir Tekirdağ çocuğu olarak Tekirdağ’daki bütün çocuklar bu çocuklar gibi olsun. Onlar emek verdiler, yıllarını verdiler, sizlerle beraber onlar çalışırken sizler de koridorda bazen örgü ördünüz, bazen sohbet ettiniz. Ama kocaman bir aile olduk hep beraber. Şimdi ailemizin çocuklarının diploma günü; bütün alkışlar da onlar için.” İfadelerini kullandı.  Mezuniyet töreninin ardından gece Balkan Havası Konseri ile devam etti.  

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10