Polisten üç ilçede uyuşturucu operasyonu

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Süleymanpaşa, Çerkezköy ve Saray ilçelerinde uyuşturucu satılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda 23 fişek bonzai, 20 gram eroin ile bir miktar

Tekirdağ 28.05.2018 17:03:00 0
Polisten üç ilçede uyuşturucu operasyonu

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücalede Şube Müdürlüğü ekipleri Çınarlı Mahallesi ve Yavuz Mahallesinde durumundan şüphelenilen A.C.K ve A.A isimli şahısların yapılan üst aramalarında 14 fişek bonzai ile 20 gram uyuştucu madde yakalandı. Çerkezköy'de yürütülen çalışmalarda ise Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ve Yıldırım Beyaz Mahallesinde şüphe üzerine üstleri aranan İ.K ve Y.B'nin üzerlerinde 9 fişek bonzai ele geçirildi.

 

BEŞ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise önceki akşam Ayazpaşa Mahallesinde bir araç içinde bulunan şahsın uyuşturucu madde sattığı yönünde ihbar aldı. Mahalleye giden polis araç içinde bulunan N.S isimli şahsın üzerinde yaptığı araştırmada 6 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Polis araç içinde yaptığı detaylı aramada ise bir adet kuru sıkı tabanca ile bir adet kuru sıkıdan bozma tabanca ve iki adet dolu fişek ele geçirdi. Üç olayla ilgili A.C.K, A.A. İ.K, Y.B ve N.S isimli şahıslar ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındılar.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10