Mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olağan Mayıs ayı meclis toplantısı, konferans salonunda yapıldı. Toplantıya Meclis Başkanı Hakan Şık, Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz GÃ?

Tekirdağ 1.06.2018 17:57:00 0
Mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı

Toplantının açılış konuşmasını Meclis Başkanı Hakan Şık yaptı, Şık; “Öncelikle Mübarek Ramazan Ayı’nızı tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Mayıs ayı bizler için güzel haberlerle geçti, ilk olarak TOBB 74. Genel Kurulu’nda TOBB Yönetim Kurulu’na seçilen Başkanımız Cengiz Günay’ı tebrik ediyor, kendisi ile gurur duyuyoruz. Diğer yandan meclisimizden Mestan Özcan ve İlhami Özcan Aygun arkadaşımız milletvekili adayı oldular, kendilerine çıktıkları yolda başarılar diliyorum.” dedi.

 

BU AİLENİN BİR FERDİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

 

Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay da, “Kardeşlik ve bereket ayı olan mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’te yaptığımız ibadetler, zorlukları anlamayı öğreten, bireyselliği ortadan kaldıran çok değerli ibadetlerdir. Başı rahmet, ortası günahlarımızın affı ve sonu azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını en güzel şekilde yaşamayı temenni ediyorum. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, ahlaki ilkelerden ödün vermeden dürüst ticaret ve helal kazanç için çaba sarf eden mükelleflerden oluşan büyük bir ailedir. Bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Her alanda hızla gelişen ve potansiyeli ile fark oluşturan, kalkınması ile umut vadeden Tekirdağ’ımızı çok daha güzel günlere inşallah, işte bu aile kavuşturacaktır. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında, her türlü başarımızın temelinde sizlerden, birlik ve beraberliğimizden aldığımız ilham ve destek yatıyor. Ramazan ayı boyunca kurduğumuz iftar sofralarımızın bereketinin daim olmasını diliyorum, bu bereketin iş hayatımıza da yansımasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hepinize katılımınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizleri saygıyla selamlıyorum.” dedi.

 

GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

 

Konuşmaların ardından, meclis toplantısı, Yönetim Kurulu’nun faaliyet raporu, gelir – gider hesapları, gelen – giden evrakların meclise sunumunun ardından dilek ve temenniler kısmı ile sona erdi. Meclis toplantısı sonrasında düzenlenen geleneksel iftar yemeği programı gerçekleştirildi.

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10