54. Kiraz Festivali dün başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi işbirliğinde düzenlenen 54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali dün başladı. Program kapsamında ilk olarak Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Süle

Süleymanpaşa 1.06.2018 18:14:00 0
54. Kiraz Festivali dün başladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Hizmet Binası önünde davullar eşliğinde başlayan 54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’a gerçekleştirilen davet ziyareti ile devam etti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Vali Ceylan’a kiraz sepeti ve çiçek ikram ederek 54. Kiraz Festivali etkinliklerine davet etti. Valilik ziyaretinin ardından Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt’u da ziyaret eden Eşkinat, Yurt’a da ikramlarda bulunarak festival etkinlikleri sırasında aralarında görmek istediklerini belirtti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi işbirliğinde düzenlenen 54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali dün başladı.  Ziyaretlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

 

 “KEYİFLİ BİR FESTİVAL GEÇİRMEYİ DİLİYORUM”

 

Eşkinat, “54 yıldır kesintisiz bir şekilde devam eden Kiraz Festivalimize Sayın Valimiz ve Kaymakamımızı davet ederek kendilerini de aramızda görmek istediğimizi dile getirdik. Festivalimize tüm halkımızı da davet ediyoruz. Hemşerilerimizle birlikte keyifli bir festival geçirmeyi diliyorum,” açıklamasında bulundu.

 

İFTAR YEMEĞİ DE VERİLDİ

 

Öte yandan, 54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali etkinlikleri, saat 17’den itibaren Festival Korteji, Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, festival ateşinin yakılması ve Naip Mahallesi’nde gerçekleştirilen Kiraz Yarışması finali ve iftarla devam etti. Saat 21.30’da ise Sahil Amfi Tiyatro’da Altın Kiraz Halk Oyunları Yarışması Tekirdağlıların beğenisine sunuldu.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10