Saldırganı linç etmek istediler

Çerkezköy'de bir kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra polis tarafından yakalanan zanlı, dün doktor raporu için getirildiği hastanedeyaralı yakınlarının saldırısına uğradı. Türk Metal Send

Çerkezköy 1.06.2018 19:02:00 0
Saldırganı linç etmek istediler

Dün Öztrak Caddesi'nde meydana gelen olayda Mustafa Kavlak ile Halit Coşkun arasında park nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Halit Coşkun aracından çıkardığı bıçak ile Mustafa Kavlak’ı karın bölgesinden dört kez bıçakladı. Olaydan kısa bir süre sonra Halit Coşkun polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, ağır yaralanan Mustafa Kavlak ise Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti.

 

 

TAKVİYE POLİS İSTENDİ

 

 

Önceki gün yaşanan olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan zanlı dün doktor raporu için getirildiği Çerkezköy Devlet Hastanesinde yaralı yakınları ve bazı Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi üyelerinin saldırısına uğradı. Linç edilmek istenen zanlı, hızla hastane içine sokulurken, yaralı yakınları ile polis arasında arbede yaşandı. Arbedeyi ayırmakta yetersiz kalan polisler takviye polis ekipleri istedi.

 

 

ARBEDE ÇIKTI

 

 

Acil önünde bulunan Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Başkanı Murat Koçak polisler ile tartışmaya giren bazı sendika üyelerini ve hasta yakınlarını ise sakinleştirmeye çalıştı. Kalabalığın öfkesi giderek artınca polis ekipleri hastane önünde zanlıyı geniş güvenlik önlemleriyle Çerkezköy Adliyesi'ne götürmek üzere polis aracına bindirdi. Kalabalık bu kez araca zarar vermek isteyince polis ile kalabalık arasında ikinci kez arbede çıktı. Zanlı geniş güvenlik önlemleriyle Çerkezköy Adliyesine götürülürken, yapılan yargılama sonucu Halit Coşkun ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklanarak Çerkezköy Cezaevi'ne gönderildi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10