Pazar yeri çalışmalarında sona gelindi

Çerkezköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kapalı pazar yerinin çevre düzenleme, otopark alanı yapımı ve peyzaj çalışmaları tamamlanıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Çerkezköy B

Çerkezköy 3.06.2018 16:07:00 0
Pazar yeri çalışmalarında sona gelindi

5 milyon 919 bin TL artı KDV ile ihalesi yapılan ve yapımı tamamlanan kapalı pazar yerinin çevre düzenleme, otopark alanı yapımı ve peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlanıyor.

 

’ KISA SÜRE İÇERİSİNDE AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çalışmaları yerinde inceledi. Pazar yerinin içerisinde ve dışarısında çalışmaları artık toparladıklarını kaydeden Akay; ‘’ Kısa süre içerisinde açılışını gerçekleştireceğimiz modern Pazar Yerimiz Çerkezköy’ümüze, hemşerilerime ve pazarcı esnafımıza hayırlı olsun.  Pazar Yeri’nin otopark alanı komple asfaltlandı, bağlantı yolları yapıldı, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Artık çalışmalarımızda sona geldik. Birkaç gün içerisinde kalan eksiklikleri tamamlayıp, Pazar Yerimizi açılışa hazır hale getireceğiz” dedi.

 

ÇALIŞMALAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇERİSİNDE BAŞLAYACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, asfaltlanacak olan küçük sanayi sitesi yollarında  incelemelerde bulundu.  Çerkezköy Belediyesi tarafından küçük sanayi sitesinin asfaltlanacağı ve asfalt kazıma makinesi ile küçük sanayi sitesi içerisinde mevcut yollar kazılarak, asfalt serimi için hazır hale getirilirken, asfaltlama çalışmalarının önümüzdeki hafta içerisinde başlayacağı ifade edildi.

 

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİN İÇERİSİNDE YOL SORUNU KALMAYACAK’’

 

Akay’ın Küçük Sanayi Sitesi ziyaretinde küçük sanayi sitesi esnafının, site içerisindeki yolların bozulduğunu belirterek, yapılması talebi üzerine Çerkezköy Belediyesi tarafından küçük sanayi sitesindeki yolların sıcak asfalt kaplama çalışmaları başladı. Öncelikle mevcut bozulan asfalt yollar asfalt kazıma makinesi ile kazınarak kaldırılırken, zemin asfalt serimine hazır hale getiriliyor. Mevcut yolların kazınmasının ardından asfaltlama çalışmaları önümüzdeki hafta içerisinde başlayacak ve kısa sürede bitirilerek, küçük sanayi sitesinin içerisinde yol sorunu kalmayacak’’ dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10