Sahur programının 6'ncısı Kırkkepenekli'de yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede 17 sahur etkinliği kapsamında sahur programı önceki akşam da  Muratlı'ya bağlı Kırkkepenekli Mahallesi'nde yapıldı. Programda TekirdaÄ

Tekirdağ 3.06.2018 16:11:00 0
Sahur programının 6

Sahur programında ilk konuşmayı yapan Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe; "Sahurda vatandaşlarımızda birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyoruz. Tekirdağ, büyükşehir olduktan sonra ilk yol çalışmalarına Muratlı ilçesinden başlandı. İlçe belediyesi olarak biz de üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz." dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da "Bu sene Tekirdağ genelinde 17 sahur programı planladık. Bu programların altıncısını Kırkkepenekli Mahallesi'nde gerçekleştiriyoruz. Bu güzel sofraların hazırlanmasında katkısı olan Kırkkepenekli kadınlara özel olarak teşekkür ediyorum. Tekirdağ, büyük bir değişim geçiriyor.  Halktan aldığımız yetkinin bitmesine tam 300 gün var. 10 ay daha bu görevdeyiz. O güne kadar sözünü verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Hayırlı bir Ramazan ayı diliyorum" dedi. Albayrak sahur programı sonrasında vatandaşlarla sohbet ederek kendilerine Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haber / Metin KARA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10