İftar sofrası Fevzipaşa'da kuruldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından 'Sofralar Kuruluyor, Gönüller Bir Oluyor' sloganı ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarları Fatih, İstasyon, Veliköy, Yıldırım Beyazıt, Cumhuriyet,

Çerkezköy 4.06.2018 16:45:00 0
İftar sofrası Fevzipaşa

Fevzipaşa İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasına Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, İmdat Özgör, meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

TÜM HEMŞEHRİLERİME HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM

 

 İftar yemeğinde vatandaşlara kendi eliyle yemek servisi yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,; “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Bu akşamki iftarımızda Fevzipaşa mahallemizin sakinleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu, huzurunu, keyfini yaşadık. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı, huzurlu, bereketli Ramazanlar diliyorum. Ramazan ayı boyunca 12 farklı noktada kurulacak olan Çerkezköy Belediyesi İftar Sofralarında Çerkezköylü hemşerilerimizi görmekten, onlar ile oruçlarımızı açmaktan büyük memnuniyet duyacağız. Ramazan ayı boyunca kurulacak iftar sofralarımızda toplam binlerce hemşerimiz ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

9 HAZİRAN’DA GAZİ OSMAN PAŞA’DA KURULACAK

 

Son iki mahalle iftar sofrası kurulacağını kaydeden Akay; Mahalle iftarımız 9 Haziran Cumartesi günü Makasçı Sokak’ta kurulacak. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinlerimizin katılacağı iftar soframız ise 10 Haziran Pazar günü Özcan Sokak’ta kurulacak” dedi.

 

Haber: Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10