Kapaklı Meclisi toplandı

Kapaklı Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın ilk oturumu Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında gerçekleştirildi.

Kapaklı 5.06.2018 17:56:00 0
Kapaklı Meclisi toplandı

Dün saat 14.00’de gerçekleştirilen toplantı öncesi konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Önümüzde demokrasinin olmazlarından, olağan değil de olağanüstü bir şekilde öne çekilmiş bir genel seçim var. Hayırlısıyla, memleketimizin bekası için, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalmak kaydıyla iyi bir seçim olmasını diliyorum. 24 Haziran seçimleri hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bu duygu ve düşüncelerle Haziran ayı meclis toplantısını açıyorum” diye konuştu.

 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Mandalı’nın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 1589 ada 1 parsel 26 nolu işyerinin satışı konulu yazı ile Fatih Mahallesi 727 ada 8 parselde bulunan tamamı 135 metrekarelik arsada bulunan 23 metrekarelik Belediye Hissesinin hissedarına satışı konulu yazılar oy birliği ile kabul edildi.  5. gündem maddesinde ise Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Dolu Kadro Değişikliği konulu yazı meclis onayına sunuldu. Gündem maddesi belediye meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edilirken, 6’ıncı gündem maddesinde ise Belediyenin Boş Kadro Değişikliği de meclisten oy birliği ile geçti.

 

OKULLARIN ARAÇ VE KONAKLAMA ÜCRETİ BELEDİYE’DEN

 

Gündemin yedinci maddesinde ek bütçe konulu gündem maddesi oy birliği ile kabul edilirken, gündemin sekizinci ve dokuzuncu maddesinde Yanıkağıl ve Yıldızkent Ortaokulları, folklor ekibi ile festivallerde halk oyunu gösterisi sergilemek için konaklama, araç ve personel talebinde bulundu. İki okulun bu talebini görüşen meclis iki gündem maddesini de meclisten oy birliği ile geçirdi.

 

İKİNCİ OTURUM PERŞEMBE GÜNÜ

 

Gündemin onuncu maddesini teşkil eden Kapaklı Pazarcılar ve Küçük Esnaflar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin önergesi görüşüldü. Turgut Özal Caddesi’nde geçici semt pazarı kurulma talebi meclis tarafından oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi. Kapaklı Meclisi imar komisyonuna ve plan bütçe komisyonuna havale edilen gündem maddelerini görüşmek üzere ikinci oturumu 7 Haziran Perşembe günü saat 16.00’da gerçekleştirecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10