Ceylan muhtarlarla bir araya geldi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, her ay farklı bir ilçede düzenlediği muhtarlarla buluşma toplantılarını bu ay Muratlı Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenledi. Toplantıda seçim süreci ile ilgi

Muratlı 6.06.2018 17:22:00 0
Ceylan muhtarlarla bir araya geldi

Muhtarlarla buluşma toplantılarını her ay farklı bir ilçede düzenleyen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, bu ay da Muratlı’daki muhtarlarla buluştu. Toplantıya, Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, İl Mahalli İdareler Müdürü Aysel Erkmen, Malkara İlçe Jandarma Komutan V. Oktay Erdoğdu,  İlçe Emniyet Müdür V. Muhammetin Sakarya, ilçe kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

 

AMACIMIZ HİZMETİ EN İYİ ŞEKİLDE SUNMAYA GAYRET ETMEK

 

Her ay farklı bir ilçede muhtarlar ile bir araya geldiklerini kaydeden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan

‘’Bu ayda sizlerle birlikte olmak muhtarlarımızın taleplerini ve sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla buraya geldik. Muratlı ilçemiz en huzurlu ilçelerimizden biri. Mahallelerinizdeki sorunlarla ilgili olarak bizlere ileteceğiniz konular varsa bunları ilk ağızdan dinleyip yapabileceğimiz konuları bizzat not alarak gerekli yerlere ileterek sorunların çözümü konusunda gereğini yapmayı düşünüyoruz. Amacımız hizmeti en iyi şekilde sunmaya gayret etmektir “dedi.  

 

SEÇİM SÜRECİ İLE İLGİLİ MUHTARLARA BİLGİLENDİRDİ

 

Seçim süreci ile ilgili muhtarlara bilgilendirmede bulunan Vali Ceylan “ Millet idaresinin sandığa ulaşabilmesi için Muhtarlarımızın üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. Seçimlerle ilgili mahallelerinizde yapılacak toplantılarda huzuru bozacak her hangi bir duruma rastlanıldığında emniyet ve asayiş birimleri ile irtibat kurmanızı ve  bu konuda hassas davranmanızı istiyoruz. Önümüzdeki günlerde kutlayacağımız Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum ” dedi. Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından, muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Ceylan’a ve yetkililere iletti.

 

Haber: Metin KARA


 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10