Albayrak yapımı devam eden çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda ve önümüzdeki hafta açılışı yapı

Tekirdağ 6.06.2018 17:26:00 0
Albayrak yapımı devam eden çalışmaları inceledi

 

MURATLI YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNA KAVUŞACAK

İlk olarak yapım çalışmaları devam eden Muratlı Yarı Olimpik Havuzunda incelemelerde bulunan Albayrak, buradaki çalışmalarla hakkında teknik personelden bilgi aldı. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ve fiziki gerçekleşmenin büyük oranda tamamlandığını ifade eden Albayrak, Muratlı’nın kısa süre içerisinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna kavuşacağını ifade etti.

 

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TESİSİMİZİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

 

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun ardından önümüzdeki hafta açılışı gerçekleştirilecek olan Muratlı Sosyo Kültürel Tesiste incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, "Sosyal belediyeciliğin örneği olarak inşa ettiğimiz Muratlı Sosyo Kültürel Tesisimizi tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Önümüzdeki hafta tesisimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

ASFALT ÇALIŞMALARINI DA İNCELEDİ

 

Albayrak, Çorlu Çırak Bayırı ve Ergene Edirne Caddesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını da inceledi. Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Albayrak, “Çorlu Çırak Bayırı ve Ergene Edirne Caddesi'ndeki asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Caddenin 1'inci bölümü olan Çorlu-Ergene istikameti Ramazan Bayramına kadar vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Vatandaşlarımıza sabır ve hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.  

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10