Kapaklıspor savunmayı sağlama aldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde bu yıl transfere erken başlayan Kapaklıspor yeni sezon öncesi defansını sağlama aldı. Kapaklıspor üç sezondur Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor forması giyen sa

10.06.2018 15:10:00 0
Kapaklıspor savunmayı sağlama aldı

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Faruk Kuzu ile anlaşan Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor tanıdık bir ismi daha kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon ligi şampiyon olarak tamamlayan ancak playoff karşılaşmasında Çorluspor1947’ye mağlup olarak Bölgesel Amatör Ligin kapısından dönen Kapaklıspor savunma oyuncusu Uğur Hasko ve forvet oyuncusu Ceyhun Büyükikiz ile anlaştı.

 

 

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

 

 

Transferle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Kapaklıspor yönetimi “ Bu sezon mutlak Bölgesel Amatör Lig hedefleyen takımımız flaş transferlere devam ediyor. 1 Ocak 1996 Çerkezköy doğumlu olan Uğur Hasko futbola ise Çerkezköyspor alt yapısında başladı. Daha sonra Edirne Karaağaçspor’da top koşturan ve üç sezondur Kapaklı Sitespor formasını terleten Uğur Hasko stoper mevkiinde görev yapıyor. Uzun boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çeken başarılı oyuncu takımımıza imzayı attı. Bu imzanın her iki tarafa hayırlı olmasını diliyor, yeni sporcularımıza da başarılar diliyoruz. Takımımız öte yandan geçtiğimiz sezon ara transferde Kapaklı Sitespor’dan transfer edilen Ceyhun Büyükikiz ile 2018-2019 sezonu için imzayı attırdı. Forvet oyuncumuz Ceyhun’a bol gollü bir sezonda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10