Albayrak yapımı devam eden yatırımları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak hafta sonu mesaisinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Süleymanpaşa'da devam eden altyapı ve üstyapı ça

Süleymanpaşa 11.06.2018 15:33:00 0
Albayrak yapımı devam eden yatırımları inceledi

ÇALIŞMALAR KISA SÜRE İÇİNDE TAMAMLANACAK

 

İncelemelerine Aydoğdu Mahallesi'nde Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen parke taşı çalışmaları ile başlayan Albayrak, teknik personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Çalışmaların aralıksız bir şekilde yürütüldüğünü belirten Başkan Albayrak, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

 

ALBAYRAK, VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Perşembe Pazarının kurulduğu Ruşen Güneş Caddesi'nde sürdürülen altyapı çalışmalarını da inceleyen Albayrak, çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğine dikkat çekerek vatandaşlara sabır ve hoşgörüleri dolayısıyla teşekkür etti.

 

TEKİRDAĞ'DA GÜZEL HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRDİK

 

Daha sonra Kumbağ Mahallesi'ni ziyaret eden Albayrak, burada Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen RCC beton asfalt ve kaldırım çalışmalarını inceledi. Son olarak Kumbağ Sahili'nde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından devam eden sahil yolu çalışmalarını da incelen Başkan Kadir Albayrak, "Tüm Tekirdağ'da altyapı ve üstyapı çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. İlçe belediyemizle birlikte Tekirdağ'ın geleceğine yatırım yapıyoruz, geleceğini inşa ediyoruz. 4 yıllık görev süremiz boyunca Tekirdağ'da güzel hizmetler gerçekleştirdik. Devam eden çalışmalarımız tamamlandığında Tekirdağ daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent olacaktır. Büyükşehir'in ikinci ve üçüncü dönemlerinde Tekirdağ'ı, Türkiye'nin parlayan yıldızı haline getireceğiz" dedi.

 

Haber: Metin KARA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10