Kent Rehberi uygulaması yenileniyor

Çorlu Belediyesi, Kent Rehberi uygulamasını yenilemeye ve genişletmeye devam ediyor. Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Kent Rehberi üzerinden

Çorlu 11.06.2018 15:43:00 0
Kent Rehberi uygulaması yenileniyor

2017 YILINA AİT UYDU GÖRÜNTÜSÜ DE KENT REHBERİ ÜZERİNDEN YAYINLANMAYA BAŞLANDI

 

Kent Rehberi üzerinde önemli yer bildirimlerinde taksi durak noktalarının yerleri de güncellendiğini ve görüntülenebilmesinin sağlandığını belirten yetkililer; Öte yandan otobüs güzergah hatları, geri dönüşüm konteynerleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanları uygulamaya eklenerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş ve 2017 yılına ait uydu görüntüsü de kent rehberi üzerinden yayınlanmaya başlanmıştır’’ dedi.

 

VERİLER SUNULMAYA DEVAM EDİLECEK

 

Yeni Kent Rehberi uygulamasının yeni teknolojilerle birlikte daha çok bilgiye erişme imkânı sunduğunu ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt; ‘’Uygulama her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Kent Rehberi uygulamasında yeni güncellemelerin yanı sıra sorgular yapılabilmekte ve haritalar ile yol, bina ve adres bilgilerinin yanı sıra parklar, Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları, önemli yerler ve nöbetçi eczaneler sorgulanabilmekte ve haritada görüntülenebilmekte ve imar planı, yol çalışmaları, parklar ve önemli yerlere ait uydu fotoğrafları sistemde hizmete sunulmaktadır. Uygulamamız güncel tutulacak ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılayacak veriler sunulmaya devam edilecektir" dedi.

 

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10