Öztrak: Artık mızrak çuvala sığmıyor

Seçim çalışmaları çerçevesinde dün Çerkezköy'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ilçe teşkilatında önemli açıklamalarda bul

Çerkezköy 11.06.2018 19:11:00 0
Öztrak: Artık mızrak çuvala sığmıyor

“HERYERE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatına Belediye Başkanı Vahap Akay ve ilçe Başkanı Engin Camcı ile birlikte geldi. Öztrak’ı İlçe Teşkilatı girişinde İlçe Başkanı ve yönetimi ile partililer karşıladı. Ziyarette konuşma gerçekleştiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Bu gün ilçemizde Genel Başkan Yardımcımız Faik Öztrak’ı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bölgemiz zor bir bölge, ilçe teşkilatı olarak her yere ulaşmaya çalışıyoruz ve çok yoğun bir tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.24 Haziran seçimlerinde Muharrem İnce ile çok başarılı olacağız” açıklamasında bulundu.

“CUMHURİYET TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİNİ YAPIYORUZ”

Camcı’nın ardından konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak Türkiye 24 Haziran’da zor bir seçim yapacağını belirterek, “Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimini 24 Haziran’da yapıyoruz. Bu seçimde Gazi Meclisi ya çok daha güçlenerek kalacak yada yok olacak. Bu nedenle bu seçim Türkiye’nin kaderini belirleyecek. Ekonomi ortada dolar devamlı çıkıyor.”

“ ARTIK MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR”

Öztrak “Enflasyon rekor üzerine rekor kırıyor. Cari açık yüzde 60’ın üzerine çıkmış. Birde yüzde şu kadar büyüdük diyorlar dış borçla bu nasıl büyüme oluyor.  2002 yılında Başbakan merdivende tökezlendiği zaman dolar çıkıyordu. Şimdi ise tökezlenmeden her şey tepe taklak oluyor. Bu seçimde  milletimiz metal yorgunluğu olan ekiple ya devam diyecek yada tamam diyecek “ dedi.

“MİLLET İŞ İSTİYOR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim beyannameleri arasında yer alan kıraathaneyi eleştiren Öztrak “ Gençlere kıraathane açacakmış. Çay ve kek bedavaymış. Sen önce gençlere iş ve aş ver. İşsizlik çığ gibi büyüyor. Millet iş istiyor” dedi.

“24 HAZİRAN’DA TÜRKİYA YA ORTADOĞUYA YADA GELİŞMİŞ ÜLKELER ARASINA GİRECEK”

Öztrak,24 Haziran seçimlerinin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu belirterek, “Önümüzdeki 24 Haziran seçimleri çok çok önemli. Bu seçimde Türkiye ya Ortadoğu’ya gidecek ya gelişmiş ülkeler arasına girecektir. Bu, ülkeyi borca batıran, aldığı parayı da betona yatıran iktidarının izlediği yanlış politikaların sonucudur. Türkiye'nin 450 milyar doların, üzerine çıktığı bir ortamda, bugüne kadar önlem almak yerine 'Türkiye'ye tuzak kuranlar', 'dış mihraklar' sözleriyle durumu idare etmeye çalışan iktidar sahipleri, artık denizin bittiğini görmelidir. Ülke yönetimi  bahane bulunacak yer değil, çözüm bulunacak yerdir” açıklamasında bulundu.

ADİL BİR EMEKLİLİK SİSTEMİ GETİRECEĞİZ

Öztrak 24 Haziran’da Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin de iktidar olmasıyla emekliler arasında yaşanan maaş uçurumunu düzelteceklerini ve emeklilerin maaşlarını yükselteceklerini de belirterek, “ Emekliler arasında büyük oranlarda maaş farkı var.Biz iktidara geldiğimizde en düşük emekli maaşı bin 500 TL olacak ve bayramlarda da emeklileri altıkları maaş tutarında da bayram parası alacak. Adil bir emeklilik sistemi getireceğiz. Şu anda emekliler arasında uçurum gerçekten çok büyüktür. Bu uçurumu kapatacağız. Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10