''İnsanlar kardeşlik duygularıyla aynı sofrada buluşuyor''

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, Muratlı'da iftar programı düzenledi. Muratlı ilçe meydanında düzenlenen iftar programına, Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Cumhuriyet Halk Partisi T

Muratlı 13.06.2018 16:06:00 0

‘’İNSANLAR MANEVİ DUYGULARLA AYNI SOFRA ETRAFINDA TOPLANIYOR’’

 

İftar yemeğinin ardından konuşmalara geçildi. Açılış konuşmasını yapan Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, "Bu akşam iftar programına gösterdiğiniz ilgi ve yoğun katılım bize güç verdi. Önümüz Ramazan Bayramı. Bayramınızı da şimdiden kutluyor, saygılarımı sunuyorum" dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da "Muratlı her zaman güzel kararlar vermiştir. Bu gece de güzel bir karar vererek büyük coşku ve katılımla bir araya gelmiştir. Ramazan ayında insanlar manevi duygularla, kardeşlik ve barış duygularıyla aynı sofra etrafında toplanıyor. Ben gelecek Ramazan Bayramının güzellikle geçmesini diliyorum" dedi.

 

RAMAZAN BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYORUM

 

Son olarak konuşan Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak ise; "Ramazan ayında bir iftar programında, Ramazan ayının manevi havasını sizlerle birlikte teneffüs etmekten büyük mutluluk duymaktayım. Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde, Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10