Bayram şekeri ve çikolatalar stantları süslemeye başladı

Ramazan bayramının yaklaşmasıyla birlikte Çerkezköy'de de hareketlik başladı. Bayramların vazgeçilmezi olan Bayram şekerleri ise marketlerde, alışveriş merkezlerinde ve pazarlarda yerini aldı.

Çerkezköy 13.06.2018 18:23:00 0
Bayram şekeri ve çikolatalar stantları süslemeye başladı

İLGİ ÇOK FAZLA

 

Sagra Çerkezköy Bayisi Ahmet Çeteçi, özellikle normal günlerin dışında Ramazan ve Kurban bayramlarında vatandaşların çikolataya olan tercihinin fazla olduğunu ve dolayısıyla satışlarında arttığını belirtti.Çeteçi “Türk Milleti olarak örf ve ananelerimize bağlı bir millet olmamız nedeniyle bayramlarda da misafirlerimizi en iyi şekilde kusursuz ağırlamak ve onlara ikramda kusur etmemek için elimizden gelenin en iyisini yaparak iyi bir ev sahipliği sergilemekteyiz. Tabiki bu ikramların başında çikolata ve şeker geliyor. Her bayram da olduğu gibi bu yılda Ramazan bayramında vatandaşlarımız bütçelerine göre şeker  ve çikolata çeşitlerimiz var.Bizler her zamanki gibi  müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz .Bir süredir durgun giden işlerimiz son iki gün içinde bayram hareketliliği nedeniyle iyi seyretti.”dedi.

 

ÇİKOLATA VE ŞEKER HER ZAMAN TERCİH EDİLİYOR

 

Pera Villa Pastaneleri Sahibi Şahin Aktürk, çikolata ve şeker çeşitlerinin her zaman tercih edilen ikram yiyeceği olduğunu belirterek, “Özellikle çikolata ve şeker çeşitleri normal günler dışında bayramlarda da en çok tercih edilen ikram yiyecekleri arasında yerini almaktadır. Bu ramazan bayramı arifesinde de vatandaşlarımız misafirlerine tatlının yanı sıra çikolata yada şeker alıyor”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

.   


0282 726 91 91
0282 747 65 10