Albayrak, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı

Ramazan Bayramı dolayısıyla arife günü ilk olarak belediye personeli ile bayramlaşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak, bayram boyunca esnaf ve vatandaşların da bayramlarını kutlamayı

Tekirdağ 17.06.2018 15:06:00 0
Albayrak, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı

Ramazan Bayramı dolayısıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde arife günü bayramlaşma programı düzenlendi. Özdemirler Düğün Salonu'nda yapılan bayramlaşma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  genel sekreter yardımcıları, başkan danışmanları, daire başkanları, şube müdürleri ve belediye personeli katıldı.

 

BU BİRLİKTE KUTLADIĞIMIZ 9. BAYRAM

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili genel bir değerlendirme yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; "Geleneksel hale getirdiğimiz benden önce de olan ve bizim de devam ettirdiğimiz bayramlaşma toplanmasında hepinizi sağlıklı ve sıhhatli görmenin verdiği ayrı bir güzellikle de sizleri sevgiyle selamlıyorum. Bu birlikte kutladığımız 9. bayram’’ dedi.

 

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR OLDUĞUNDA BÜYÜK BİR ŞANSI OLDU

 

Artık Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yapılması gereken ağır işlerin tamamının TESKİ'de dahil olmak üzere bitirildiğini ifade eden Albayrak; ‘’Üst yapılarda sanıyorum Eylül ayına kadar tamamlanmış olacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kurulmasıyla beraber 11 ilçede bu süreçteki en zor kısımları atlatmış durumdadır. Bu başarı sadece Kadir Albayrak'ın değil, bu kurum altında emek veren herkesin başarısıdır. Tekirdağ büyükşehir olduğunda büyük bir şansı oldu’’ dedi.

 

BAŞKALARININ DEDİĞİ GİBİ 12-0'IN İNTİKAMINI ALACAĞIZ DEMEYECEĞİZ

 

Göreve başlarken 11 belediye ve büyükşehir olmak üzere hepsinin sosyal demokrat belediye olarak başladığını kaydeden Albayrak; ‘’İnanıyorum halkımız sosyal demokrat belediyelerin görevini talep edecektir. Halkımızın iradesine her zaman saygılı olacağız. Başkalarının dediği gibi 12-0'ın intikamını alacağız demeyeceğiz. Halkla intikam alınmaz. Halka saygı duyulur. O yüzden siyasetçiler konuşacak, biz bildiğimiz yoldan ayrılmayacağız. Bir şeyden de asla sapmayacağız. Bizim başka bir lider arayışımız yok. Bizim Ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'tür. Hiç kimse ne kadar gücü olursa olsun bizdeki ebedi Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğini, yol göstericiliğini, ideallerini hiçbir zaman silemeyecektir. İsminde Atatürk ve Türk geçmeyen hiçbir değişikliği kabul etmiyoruz. Bayram tatilini iyi değerlendirin. Geleneklerinize bağlı kalın. Çocuklar ve yaşlılarla çok ilgilenin. Bu değerleri unutmayın. Üç buçuk gün iyi dinlenin. Tatil bitiminde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Her şey gönlünüzce olsun. Bayramınız kutlu olsun" dedi. Albayrak konuşmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi üst yönetimi ile birlikte tüm çalışanlarla tek tek tokalaşarak bayramlaştı.    

 

ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK BAYRAMLAŞTI

 

Albayrak, belediye personelleriyle bayramlaşmasının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. İlk olarak Kumbağ Mahallesi’nde sona yaklaşan çevre düzenleme, kaldırım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Albayrak, tatillerini Kumbağ'da değerlendiren vatandaşlar ve sahil esnafı ile görüşüp yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Albayrak, esnaf ve vatandaşın bayramını kutladı. Ardından Albayrak, Süleymanpaşa’daki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Çarşı esnafı ile sohbet ederek talep ve ihtiyaçları dinleyen Başkan Kadir Albayrak, "Süleymanpaşa İlçemizde vatandaşlarımız ve çarşı esnafımız ile görüşüp bayramlarını kutladık. Tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik eder, sağlık, mutluluk ve esenlikler içerisinde nice bayramlar dilerim" dedi.

 

 

ALBAYRAK, BAYRAMIN 1. GÜNÜ DE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

 

Albayrak, bayramın 1. günü de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. İlk olarak   Malkara, Süleymanpaşa ve Çorlu’yu ziyaret ederek vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutlayan Albayrak, Malkara’ya bağlı Sarnıçköy Mahallesi’ni de ziyaret ederek Muhtar Şaban Ataç ile birlikte mahalle sakinlerinin Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Albayrak daha sonra Süleymanpaşa’ya bağlı İnecik Mahallesi’nde ve Çorlu’ya bağlı Türkgücü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Kadir Albayrak, vatandaşlarla bayramlaştı.

 

ALBAYRAK, VATANDAŞLARIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

 

Ramazan Bayramı’nın 2. Günü ilk olarak Barbaros Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.  Albayrak daha sonra Naip, Yeniköy, Hanoğlu, Yurtbekler ve Dambaslar mahallelerini de ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden, talep ve ihtiyaçları dinleyen  Albayrak, vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

 

Haber: Abdullah ADIGÜZEL

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10