"Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz"

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan ve bugüne kadar yaklaşık 10 bin üyesi bulunan  Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, geçtiğimiz pazar günü kutlanan 'Babalar Günü' dolayısıyla?

Süleymanpaşa 19.06.2018 13:42:00 0

Birçok etkinliğin düzenlendiği programda sıcak ve soğuk içecek ikramları yapılırken kağıt helva ve leblebi tozu da dağıtıldı. Birçok sürprizin yer aldığı programda misketten fırfır pervane, rüzgar gülü yüz boyama ve şekilli balonlar da çocukların ilgi odağı oldu. Mendil Kapmaca, Beş Taş, Eski Minder, Körebe, Yedikule, Seksek, Yakan Top, İztop, Çuval Yarışı, Halat Çekme, Birdirbir, İp Atlama gibi çocukluğumuzun unutulmaz oyunlarının da yer aldığı etkinlikte hem çocuklar hem de aileler unutulmaz anlar yaşadı.

 

 

PARKURU TAMALAYANLARA BELEDİYEDEN ÖDÜL

 

Öte yandan “Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz” yarışmasına 50 başvuru yapılırken etkinlikte babası ile birlikte mücadele eden 5-13 yaş arası 20 çocuk parkuru başarı ile tamamladı. Parkuru tamamlayan çocuklara ödül verildiğini ifade eden görevlikler; ‘’ Parkuru başarı ile tamamlayan 20 çocuk, babaları ile birlikte Süleymanpaşa Belediyesi’nin hediyesi olan Nasuh Mahruki ile 14-15 Temmuz tarihlerinde Doğada Liderlik Okulu’na giderek 2 gün 1 gece boyunca hem eğlenip hem de öğrenecek’’ dedi. 

 

 

Haber: Mayil SEYMEN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10