Albayrak: Çalışmalar söz verdiğimiz tarihte bitecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray'da yapımı devam eden çalışmaları inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı devam eden çalışmaları sö

Saray 19.06.2018 14:01:00 0
Albayrak: Çalışmalar söz verdiğimiz tarihte bitecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Saray'da Küçükyoncalı - Safaalan yolu, Küçükyoncalı halı saha çalışmaları ve Kültür Merkezi inşaatı ile TESKİ tarafından yapımına başlanan yeni su kuyusu sondaj çalışmalarını inceledi.  Yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgi alan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinin tüm ilçelerde olduğu gibi Saray'da da devam ettiğini belirterek "Yapımı devam eden çalışmalarımızı söz verdiğimiz tarihte bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ben bu süre boyunca vatandaşlarımızın anlayışından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Tekirdağ, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları neticesinde daha da gelişecek ve Türkiye'deki büyükşehirler içinde hak ettiği seviyeye ulaşacaktır" dedi.

 

İSTİŞAREDE BULUNULDU

 

Albayrak incelemelerin ardından Safaalan Mahalle Muhtarı Mehmet Özmen ve vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesinin Safaalan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği yatırım ve çalışmalar ile ilgili istişarede bulundu.

 

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10