Kapaklı'da çalışmalar devam ediyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir yandan ilçe genelinde sıcak asfalt ve beton yol yapım çalışmaları devam ederken bir yandan da Fen İşleri Müdürlüğü ve Park

Kapaklı 25.06.2018 17:44:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen sıcak asfalt ve beton yol yapım çalışmaları devam ediyor.

 

 

YAN BAĞLANTI YOLLARI DA YAPILIYOR

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler Mahallesi Barış Manço Bulvarına bağlı sokaklarda sıcak asfalt serim çalışmaları sürüyor. Aynı zaman da ekipler Atatürk Mahallesi Yuvam Konutlarının bulunduğu bölgede çevre yolunun geçtiği bölgelerde vatandaşların toprak alanda mağduriyet yaşamamaları için yan bağlantı yollarında beton yol yapım çalışmaları devam ediyor’’ dedi.

 

 

YAZ SONUNA KADAR ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

 

 

Kapaklı’nın genelinde kapsamlı bir sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldığını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; ‘’Alt yapısı tamamlanan yollarımızın tamamını yaz sonuna kadar yeniliyoruz. Asfaltlanmadık, bakım onarımı yapılmamış cadde ve sokak bırakmayacağız. Yaz sonuna kadar çalışmalar aralıksız ve eksiksiz devam edecek. Kapaklımızdaki alt yapısı tamamlanan sokak ve caddelerimizde parke taşı ve kaldırımlarımızı da yenileyerek sıcak asfalt çalışmaları ile daha modern bir görünüme kavuşturacağız. Kapaklıyı baştan aşağı yeniliyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana parke, beton yol ve asfalt çalışmasına büyük önem verdik. Halkımıza hizmet için varız, hizmet etmeye de devam edeceğiz’’ açıklamasında bulundu.

 

 

SAAT KULESİ TAMAMLANDI

 

 

Öte yandan Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki orta refüjlerde çalışmalar devam ederken Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar kapsamında, orta refüjlerde parke taşları ve saat kulesi ile birlikte yapılan çalışmalar tamamlandı.

 

 

‘’DİĞER MAHALLELERİMİZDEDE BU TÜR ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ’’

 

 

Atatürk Mahallesi’nde İstiklal Caddesi’ndeki orta refüjlerde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında kente yakışır bir saat kulesinin yapımının tamamlandığını kaydeden Mandalı; ‘’Bu düzenlemeler ile hem bölgede yaşanan trafik sorununu çözdük hem de refüjümüzü daha estetik bir görünüme kavuşturduk. Diğer mahallelerimizde de bu tür çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10