Kapaklıspor 3 oyuncu ile prensipte anlaştı

Geçtiğimiz sezon baraj maçında Çorluspor 1947'ye mağlup olarak Bölgesel Amatör Ligin kapısından geri dönen Süper Amatör lig ekiplerinden Kapaklıspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kapa

Kapaklı 25.06.2018 18:11:00 0
Kapaklıspor 3 oyuncu ile prensipte anlaştı

TRANSFERLER SÜRÜYOR

 

 

Teknik direktörlük görevine Faruk Kuzu'yu getiren ve geçtiğimiz sezon finalde kaçırdığı Bölgesel Amatör Lig şansını bu sene elde etmek isteyen Kapaklıspor transfere devam ediyor.  Transfer çalışmaları kapsamında son olarak stoper Yunus Emre Tekerlek, Kapaklı Sitespor'dan Uğur Hasko ve Saray Belediyespor'dan Burak Güngör'ü transfer eden Kapaklıspor Leventspor'dan Özgün Şala, Beşyüzevlerspor'dan Oğuz Hamitoğlu ve Kağıthanespor'dan Mert Kula ile anlaştı. Lige iddialı transfer yaparak hazırlanan Kapaklıspor'un üç oyuncu ile de ilerleyen günlerde anlaşma sağlayacağı kaydedildi.

 

 

Özgün KALA KİMDİR ?

 

 

İstanbul Süper Amatör Lig'de iki sezondur gol kralı olan forvet oyuncusu Özgün Şala 20 Ekim 1993'de İstanbul'da dünyaya geldi. Damlaspor'da top koşturan oyuncu daha sonra Medipol Başakşehir alt yapısına gitti. Bu takımda 2011 yılına kadar top koşturan oyuncu daha sonra Kadırga, Çengelköyspor ve Bakırköyspor'da top koşturdu. Bir sezon Karsspor macerasının ardından 2014 yılında Damlaspor'a dönen forvet oyuncusu iki sezon Davutpaşaspor'da top koşturduktan sonra geçtiğimiz sezon Leventspor'da gol kralı oldu. U-21 ligi, Bölgesel Gençlik Geliştirme ligi 18 ve Bölgesel Amatör Ligde 63 karşılaşmaya çıkan oyuncu 18 kez fileleri havalandırdı.

 

 

OĞUZ HAMİTOĞLU KİMDİR

 

 

26 Temmuz 1997'de Bakırköy'de dünyaya gelen ön libero oyuncusu Oğuz Hamitoğlu 10 yaşında İstanbul Kartal Belediyespor'un alt yapısında futbola başladı. 2009 yılında Yıldırım Bosnaspor'a transfer olan oyuncu bu takımda 2017 yılına kadar top koşturdu. Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezon ise Beşyüzlerevlerspor'da top koşturdu.

 

 

MERT KULA KİMDİR ?

 

 

1993 İstanbul doğumlu kanat oyuncusu Mert Kula Fenerbahçe alt yapısında futbola başladı. 1907 Ataköy Çobançeşmespor'da 6 yıl top koşturan oyuncu daha sonra Tire 1922'ye transfer oldu. bir sezonluk macerasının ardından tekrar eski takımına dönen Kula daha sonra Tire Belediyespor, Osmaniye İstiklalspor ve iki yılda Bakırköyspor'da top koşturdu. Oyuncu son olarak ise geçtiğimiz sezon Kağıthanespor'da oynadı. Tecrübeli kanat oyuncusu Bölgesel Amatör Ligde ise iki karşılaşmada oynama fırsatı buldu.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10