Bina tamam,Sıra taşınmada

Bünyesinde TEDES Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD birimlerinin bulunacağı hizmet binasında çalışmalar tamamlandı. Yetkililer zabıta birimi ve belediyenin bazı birimlerinin önümüzdeki günlerde ye

Çerkezköy 27.06.2018 18:11:00 0
Bina tamam,Sıra taşınmada

Çerkezköy Belediye Başkanlığı tarafından 4 milyon 991 bin 970 TL’ye ihale edilen TEDES ve KGYS sistemleri alım işinde sona gelindi.

 

 

 

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

 

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından Fevzipaşa Mahallesi 138 ada 6 parselde (Mezbaha yanı) yapımına geçen yıl başlanan TEDES Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nda çalışmalar tamamlandı. Yetkililer yaptıkları açıklamada “ Binada çalışmalar tamamlandı. Şuan bina temizliği ve çevre temizliği yapılıyor. Toplam bin 724 metrekare inşaat alanına sahip binada bodrum kat, zemin kat, birinci, ikinci ve çatı piyesinden oluşacak. Binanın bodrum katında depo ve toplantı odaları bulunacak. Zemin katı Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak hizmet verecek olan binanın birinci katında belediyenin bazı birimleri hizmet verecek. Binanın ikinci katı ise TEDES ve AFAD merkezi hizmetlerinde kullanılacak. Binaya ek olarak yaklaşık 50 araçlık da otopark alanı oluşturuldu. Gerekli planlamaların yapılmasının ardından bina haftaya açılıp hizmete girecek” dedi.

 

 

İHALESİ İPTAL EDİLMİŞTİ

 

 

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından 22 Temmuz 2016 tarihinde açık ihaleyle yapılan ‘TEDES ve KGYS Sistemleri Alım İşi’ 4 milyon 991 bin 970 TL’ye ihale edilmişti. Yer tesliminin ardından firma çalışmalarına başlarken bir süre sonra Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından Çerkezköy Belediyesi’ne gönderilen gizli ibareli yazının ardından sözleşme tek taraflı feshedilmişti. Firmanın yaptığı itirazlar firma lehine sonuçlanmış, geçtiğimiz yıl temmuz ayında firma yeniden çalışmalara başlamıştı.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10