Kapaklı'da unutulmaz sünnet şöleni

Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu 14'üncüsü düzenlenen toplu sünnet şöleninin ikinci günü de renkli görüntülere sahne oldu. Kapaklı Eski Belediye binasının arka tarafÄ?

Kapaklı 1.07.2018 16:59:00 0
Kapaklı

Cumartesi gecesi gerçekleştirilen etkinliklerin ikinci gecesine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behcet Atlı, Kapaklı Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

 

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

 

Birbirinden ünlü solistlere vokal yapan ve sahnesi ile adından çok söz ettiren sanatçı Canan Şimşek konserde ilk olarak sahne alırken, söylediği birbirinden güzel eserlerle konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Şimşek’in sahne performansının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behcet Atlı tarafından günün anısına kendisine çiçek ve plaket takdiminde bulunuldu. Kısa bir konuşma gerçekleştiren Atlı, Kapaklı Belediyesi’ne ve sanatçıya konser dolayısıyla teşekkür ederken; Kapaklılı vatandaşlara Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın selamlarını iletti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Gecede konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl 14.sünü düzenlediğimiz sünnet şölenimize hepiniz hoşgeldiniz. Öncelikle, çocuklarımızı bu özel günlerinde  yalnız bırakmadığınız için, onların heyecanlarına ve mutluluklarına ortak olduğunuz için , hepinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar 4 binden fazla evladımızı sünnet ettirdik. Bu yılda yaklaşık 200 'e yakın çocuğumuzu sünnet ettirerek yavrularımıza  en güzel sünnet kıyafetlerini giydirdik.  Hediyelerimiz ile onları sevindirdik, mutlu ettik. Geleceğimiz , yarınlarımız olan çocuklarımız için ne yapsak azdır.  Rabbim onların Mürvetlerini de bizlere göstermeyi nasip etsin.  Sünnetlerini yaptığımız çocuklarımızın ailelerine de buradan tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu güzel günlerini bizlerle paylaştıkları için   ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

“SİZLERLE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

“Biz sizlerle büyük bir aileyiz” diyerek konuşmasını sürdüren Mandalı “Hizmet bayrağını teslim aldığımız günden bugüne kadar halkımızın acılarını paylaşıyor , sevinç ve mutluluklara ortak oluyoruz, Kapaklımızda herkesi kucaklayarak memleketi  , partisi  ve inancı, ne olursa olsun  ilk günkü heyecanımız ile ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz.Bu hizmetleri  yaparkensen , ben o demeden ayırmadan , ayrıştırmadan ,gönüllere dokunarak , Kimseyi ötekileştirmeden, dışlamadan bize oy versin veya vermesin , bütün kapaklımıza hizmet götürmek için  herkesin başkanı olarak hizmet ediyoruz. Çünkü biz insanımızı seviyoruz. Çünkü biz yaratılanı yaratan dan ötürü seviyoruz. Biz insanı yüceltiriz , insanı yüceltiriz ki hak yücelsin , ! adalet yücelsin ,!devlet  yücelsin.!Bu nedenle bizim için 112 bin Kapaklılı vatandaşımız birdir. Bu anlayışla hizmet ediyoruz. Bu anlayışla halkımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi amaç edinerek, projelerimizi hayata geçirmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

 

“KAPAKLI TRAKYA’NIN PARLAYAN YILDIZIDIR”

 

Mandalı “  BenKapaklılıyım. Kapakıl’da büyüdüm ve anılarım da bu sokaklarda.Bu kenti soludum ve bu kenti hafızama kazıdım. Sevdayı bu kentte , eşimi bu kentte buldum evlendim. Çocuklarım bu kentte doğdu. Bu kentte sevinç yaşadım, bu kentte acı yaşadım. Kapaklı bu nedenle benim için  sadece yaşadığım bir yer değil,bir mekan değil , aynı zamanda bir yaşam biçimidir.

Çünkü ; Kapaklı Trakya'nın parlayan yıldızıdır.Çünkü Kapaklı; Özgürlüğün ,   Cumhuriyet değerlerinin adıdır. Çünkü Kapaklı ; Hoşgörünün adıdır.Çünkü Kapaklı ;Türkiye'nin 81 vilayetinden gelen herkesi kucaklayan bir şehirdir.Ben Kapaklı'ya baktıkça ne olursan ol yine gel diyen Mevlana’yı görüyorum.

Yunus Emre’nin de o dizelerde dediği gibi “ BizgeImedik dava için, bizim işimiz sevda için, dostun evi gönüIIerdir, gönüIIer yapmaya geIdik. Şölenimize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve ekibine, Kapaklı Belediyesine çalışanlarına, Kapaklı belediyesinde çalışan mesai arkadaşlarıma ,ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyor.

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

 

GÖZ KAMAŞTIRDI

 

Mandalı’nın konuşmasının ardından ünlü sanatçı Göksel sahne aldı. Göksel konserine yeni ve eski albümlerinden yer alan popüler şarkılarıyla başlarken, şarkılarına ise alanı dolduran binlerce Göksel hayranı da eşlik etti. Güzelliği ile göz kamaştıran Göksel sahne performansı ile de dinleyenlerden tam not aldı. Eğlencenin temposunun hiç düşmediği konser geç saatlere devam ederken, Göksel enerji dolu sahne performansıyla Kapaklılara unutulmaz bir gece yaşattı.  Göksel’in performansının ardından Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve eşi, sanatçıya çiçek ve plaket takdiminde bulunurken, şölen havai fişek gösteriyle son buldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10