İhale yapıldı: 140 sokak asfaltlanacak

Geçtiğimiz günlerde asfalt ihalesinin yapılmasının ardından Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri Kızılpınar Mahallesi'nde beton ve asfaltlama çalışmalarının h

Çerkezköy 1.07.2018 17:10:00 0
İhale yapıldı: 140 sokak asfaltlanacak

Asfaltlanmadık yol kalmayıncaya kadar da çalışmaların sürdürüleceğini belirten yetkililer tüm hızlarıyla çalışmalarına devam ediyor. Çerkezköy’ün en çok hizmet bekleyen mahallesi olan Kızılpınar’da da alt yapı çalışmaların hızla sürdürüldüğünü belirten yetkililer Kızılpınar Mahallesi’nde önümüzdeki günlerde 118 sokakta asfaltlama çalışmalarına başlanılacağı müjdesini verdiler.

 

 

“AĞUSTOS AYINDA BİTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR”

 

 

Asfalt ihalesinin geçtiğimiz günlerde yapıldığını kaydeden yetkililer “ İhalenin sonuçlanmasını bekliyoruz. Sonuçlanmasının ardından 10 gün içinde sözleşmeyi imzalayacağız. 10 Temmuz itibariyle de Kızılpınar Mahallesi’ne girmeyi hedefliyoruz. Kızılpınar’da kalan 140 sokağı asfaltlayacağız. Kızılpınar Mahallesi’nde 100’üncü sokağa beton döktük. 330 sokağın yüzde 30’unu tamamladık. Günde bir sokak beton yapılıyor. Asfalt ihalesi de devreye girdiği zaman ise günde beş sokak yapar hale geleceğiz. Kızılpınar’da üst yapıyı Ağustos ayının sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

 

EYLÜL AYINDA KAZMANIN VURULMASI PLANLANIYOR

 

 

Bağlık Mahallesi'nin iki yakasını bir araya getirmesi için planlanan ve yılan hikayesine dönen Bağlık Viyadüğü için aylardır beklenen yazının geçtiğimiz haftalarda Karayolları’ndan geldiğini kaydeden yetkililer “Bağlık Mahallesi’nin iki yakasını birleştirecek olan 15 milyon TL’lik Bağlık Viyadüğü Projesi’nin onay yazısı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ihaleye çıkartıp, uygulama projesine geçmesinin ardından Bağlık Viyadüğü’ne Eylül ayında kazmanın vurulması planlanıyor” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10