Ertem'in eleştirilerine Öğe'den politik cevap

Dün basın mensuplarıyla 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini değerlendiren 27.Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Abdullah Öğe, seçimlerin ardından ilçe teşkilatı ve kendi

Çerkezköy 2.07.2018 19:26:00 0
Ertem

Geçtiğimiz hafta sosyal medyadan AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Abdullah Öğe ve ilçe teşkilatlarının ilçede yayın yapan gazete aracılığıyla milleti kandırarak algı yönetmeye çalıştığını ifade eden AK Partili Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem, milletvekili adayı Abdullah Öğe’nin birilerine yalakalık yapmak için başarısızlığını başarıymış gibi kendi gazetesi aracılığıyla lanse etmeye çalıştığını iddia etmişti.

 

 

“HİÇBİR ZAMAN YORUMDA BULUNMADIM”

 

 

İki dönem belediye başkanlığı yapan Ertem’in bu sözleri üzerine sosyal medya hesabından paylaştığı Hz. Muhammed (S.A.V)’in “ Mümin az konuşur, çok iş yapar. Münafık ise çok konuşur, az iş yapar” sözü Ertem’e gönderme olarak algılanan Öğe, dün basın mensuplarının Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem’in eleştirilerini hatırlatması üzerine politik bir cevap verdi. Öğe “ Ben görev yaptığım dört yıl boyunca önceki dönem Belediye Başkanları hakkında yorumda bulunmadım. Ben partimin prensiplerine uyan birisiyim. Bundan sonrada yorumda bulunmayacağım. Beklediğiniz cevap olmayabilir ama bir faydası olmayacaktır. Bunu sosyal medyadan yapacak birisi de değilim. Kimin hizmeti varsa hizmeti için de teşekkür ederiz, hizmet yoksa da keşke hizmet yapsaydı deriz. Basın toplantısını da bunun için yapmadım. Seçim akşamı Türkiye genelinde gördük. İnsanlar bir yerlere çıkıp coşkuyla seçim sonuçlarını kutladılar. Hedefimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci turda seçilmesi, mecliste cumhur ittifakının yüksek çoğunlukta olmasıydı. İstediğimiz oldu ve insanlarımız da bunları kutladılar. Bu Ertem’in kendi görüşüdür. Yaptığı grafikleri de incelemedim ve bana göre de çok da önemli değildir” diye konuştu.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10